Bezoekregeling Cardia

Op deze pagina leest u de laatste maatregelen rondom de bezoekregeling. Houd u aan de richtlijnen. Met elkaar doen we er alles aan om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. 

 Meneer koffie drinken Tabitha

1. Maatregelen rondom bezoek

In navolging van de landelijke richtlijnen mag een bewoner twee verschillende bezoekers per dag ontvangen. Dit geldt alleen wanneer de bewoner twee keer is gevaccineerd. Daarnaast duurt het twee weken voordat iemand is beschermd na de tweede vaccinatie. Wanneer een bewoner nog niet is gevaccineerd, adviseren wij om u aan de richtlijn van 1 bezoeker per dag te houden. Heeft u vragen over de bezoekregeling? Informeer dan bij de teamleider. 

Meer over het huidige mondkapjesbeleid leest u hier

2. Bezoek van contactberoepen

Behalve een bezoek aan de kapper is het voor onze bewoners ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een pedicure of manicure. Voor al deze contactberoepen geldt dat ze niet meegeteld worden als bezoeker.

3. Bezoek van kinderen

Kinderen heten we ook van harte welkom. Zij tellen bij het aantal bezoekers. U kunt dus 1 volwassene en 1 kind tegelijk ontvangen.

4. Aan- en afmelden van bezoek

Het blijft belangrijk om uzelf aan- en af te melden. Dit doet u bij de receptie.

Bent u op zoek naar specifieke regels die voor de locatie gelden van uw naaste? Neem dan contact op met de receptie van Landscheiding, Tabitha, De Thuishaven, Onderwatershof of FloriadehofU wordt als contactpersoon ook geïnformeerd door middel van brieven over de laatste richtlijnen. Het kan zijn dat de richtlijnen verschillen per locatie in verband met de huidige situatie.