Stap
1
2
3
4
5
Ik wil wonen of huren bij Cardia
Overweegt u om te wonen of huren bij Cardia? Of wilt u dit voor iemand aanvragen? Dat kan heel eenvoudig. Vul uw gegevens in op het online aanmeldformulier. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn bij Cardia. Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen naar het Klantenbureau via 070 – 800 8888. Op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Wij helpen u graag bij het aanmeldproces.

Voor iemand anders

Start

Voor mijzelf

Start
Om de (zorg)vraag goed te beoordelen en passend te beantwoorden, hebben we mogelijk bepaalde documenten nodig (bijv. kopie WMO beschikking, kopie WLZ indicatie of kopie inkomenregistratieformulier). Houd deze digitaal bij de hand, dan kunt u de documenten bij het invullen van het online formulier uploaden.

We nemen uw aanmelding zo snel mogelijk in behandeling en het Klantenbureau neemt vervolgens contact met u op. U kunt uzelf als cliënt aanmelden, maar ook verwanten en wettelijk vertegenwoordigers kunnen dit doen.

LET OP! Cardia gaat zorgvuldig om met alle gegevens die u bij aanmelding aanlevert. Wij vinden uw privacy belangrijk en doen er alles aan om deze te waarborgen. Hoe wij omgaan met uw gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.