Woonzorgcentrum Scheveningen De Thuishaven

Woonzorgcentrum De Thuishaven vindt u vlakbij het centrum van Scheveningen en dichtbij zee. Heeft u verpleging nodig? Of woont u nog volledig zelfstandig, maar heeft u (lichte) zorg aan huis nodig? In beide situaties bent u van harte welkom in ons verzorgingshuis op Scheveningen.

In het kort
  • Faciliteiten Gemeenschappelijke ruimte
  • Omgeving Winkels
  • Omgeving Strand
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Bel direct 070 8008 800
Uitgebreide informatie
Een begrip voor Scheveningers

Huurwoningen Scheveningen

Aan de Neptunusstraat staan 145 sociale huurappartementen. Deze huurwoningen zijn geschikt voor mensen die (lichte) zorg aan huis nodig hebben. Voor ons is uw welzijn net zo belangrijk als uw gezondheid. Wij creëren daarom op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van onze bewoners. De zelfstandige woningen van De Thuishaven zijn te huur voor senioren met zorgindicatie. Woont u hier zelfstandig en heeft u zorg of diensten nodig met indicatie vanuit de Wmo of Zvw, dan kunt u terecht bij Cardia voor thuiszorg, persoonsalarmering of huishoudelijke verzorging.

 Mirato restaurant1

 

 

 

 

 


Faciliteiten en activiteiten

In ons verzorgingshuis op Scheveningen zijn diverse faciliteiten. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. U kunt in de gezellige gemeenschapsruimte terecht voor diverse recreatieve activiteiten. Van een zangmiddag en gym tot het maken van handwerkjes. Een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. De Thuishaven beschikt verder over handige diensten zoals een fysiotherapeut, kapper en pedicure. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

 Kleinschalig wonen met dementie

De Thuishaven is voorzien van de nieuwste technologieën. In een aparte vleugel zijn kleinschalige woongroepen gecreëerd voor mensen met dementie. U vindt bij ons een veilig nieuw thuis met de gespecialiseerde zorg die u nodig heeft. 

“In 1993 woonde ik in de seniorenflat die aan De Thuishaven verbonden is. In 2016 verhuisde ik naar Duinrust. Ik heb hier een fijn uitzicht op het grasveld. Elke dag kijk ik naar de honden buiten," aldus mevrouw Spaans.  

Verpleeghuis Scheveningen

De verpleegafdeling bestaat uit diverse eenpersoonsappartementen met eigen sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke woonkamer. De centrale woonkamer is het middelpunt van de kleinschalige woongroep. Daar wordt gekookt, spelletjes gedaan en ontmoeten bewoners elkaar.

Het verpleeghuisgedeelte van De Thuishaven op Scheveningen is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of hoger.

Op de kaart
Vestiging
De Thuishaven
Neptunusstraat 1
2586 GP Den Haag
Bel direct 070 8008 800
Houd mij op de hoogte over De Thuishaven
Bedankt voor de inschrijving!