Woonzorgcentrum Scheveningen De Thuishaven

Woonzorgcentrum De Thuishaven vindt u vlakbij het centrum van Scheveningen en dichtbij zee. Heeft u verpleging nodig? Of woont u nog volledig zelfstandig, maar heeft u (lichte) zorg aan huis nodig? In beide situaties bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum op Scheveningen.

In het kort
  • Faciliteiten Gemeenschappelijke ruimte
  • Omgeving Winkels
  • Omgeving Strand
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Bel direct 070 8008 800
Uitgebreide informatie
Een begrip voor Scheveningers

Woonzorgcentrum Scheveningen

Woonzorgcentrum De Thuishaven beschikt over een verpleegafdeling, wat bestemd is voor bewoners met dementie of chronische lichamelijke klachten, en over huurwoningen. Of u nu lichte of intensieve zorg nodig heeft, bij De Thuishaven kunt u terecht.

Verpleegafdeling De Thuishaven

De verpleegafdeling bestaat uit diverse eenpersoonsappartementen met eigen sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke woonkamer. De centrale woonkamer is het middelpunt van de kleinschalige woongroep. Hier vindt het dagelijks leven plaats. Er wordt bijvoorbeeld gekookt en bewoners ontmoeten elkaar. 

Kleinschalig wonen met dementie

De Thuishaven is voorzien van de nieuwste technologieën. In een aparte vleugel zijn kleinschalige woongroepen gecreëerd voor mensen met dementie. U vindt bij ons een veilig nieuw thuis met de gespecialiseerde zorg die u nodig heeft. 

Het verpleeghuisgedeelte van De Thuishaven op Scheveningen is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of hoger. 

Zorgprofiel VV05: Beschermd wonen met intensieve dementiezorg. Bewoners met dit zorgprofiel hebben behoefte aan intensieve begeleiding en verzorging en zijn (bijna) geheel zorgafhankelijk. Het accent ligt op intensieve begeleiding en ondersteuning van de cliënt. 

 

 

 

 

Huurwoningen Scheveningen Neptunusstraat

Het is ook mogelijk om te huren in De Thuishaven voor mensen die (lichte) zorg aan huis nodig hebben. Aan de Neptunusstraat liggen 13 woningen, waarvan 4 hoekwoningen. Deze huurwoningen zijn speciale rolstoelwoningen. U woont hier zelfstandig maar u kunt gebruik maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. 

Huurwoningen Scheveningen Seinpoststraat

Naast de Neptunusstraat kunt u een woning huren aan de Seinpoststraat wanneer u (lichte) zorg aan huis nodig heeft. Deze 130 woningen zijn geschikt voor 1 of 2 personen en niet rolstoelgeschikt. U woont hier zelfstandig maar ook hier kunt u gebruik maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. 

De huurwoningen aan de Neptunusstraat en de Seinpoststraat zijn bestemd voor bewoners met een zorgbehoefte. Heeft u zorg of diensten nodig met indicatie vanuit de Wmo of Zwv? Of heeft u een zorgindicatie? Dan kunt u bij Cardia terecht voor het huren van een huurwoning aan de Neptunusstraat of de Seinpoststraat. Cardia levert thuiszorg, persoonsalarmering of huishoudelijke verzorging

Ontmoeting

In ons woonzorgcentrum op Scheveningen zijn diverse faciliteiten. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. U kunt in de gezellige gemeenschapsruimte terecht voor diverse recreatieve activiteiten. Van een zangmiddag en gym tot het maken van handwerkjes of de kerkdiensten. Een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. De Thuishaven beschikt verder over handige diensten zoals een fysiotherapeut, kapper en pedicure. Zo bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u de deur niet uit. 

Op de kaart
Vestiging
De Thuishaven
Neptunusstraat 1
2586 GP Den Haag
Bel direct 070 8008 800
Houd mij op de hoogte over De Thuishaven
Bedankt voor de inschrijving!