Vlakbij het centrum van Scheveningen en dichtbij zee vindt u woonzorgcentrum De Thuishaven. Woont u nog volledig zelfstandig, maar heeft u (lichte) zorg aan huis nodig? Of heeft u verpleging nodig? In beide situaties bent u van harte welkom bij De Thuishaven.

In het kort
  • Faciliteiten Gemeenschappelijke ruimte
  • Omgeving Winkels
  • Omgeving Strand
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Bel direct 070 8008 800
Uitgebreide informatie
Een begrip voor Scheveningers

In ons woonzorgcentrum aan de Neptunusstraat zijn 145 sociale huurappartementen. Deze zijn geschikt voor mensen die (lichte) zorg aan huis nodig hebben. Voor Cardia is uw welzijn net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. Hier worden activiteiten georganiseerd. De zelfstandige woningen van De Thuishaven zijn te huur voor senioren met zorgindicatie. Woont u hier zelfstandig en heeft u zorg of diensten nodig met indicatie vanuit de Wmo of Zvw, dan kunt u terecht bij Cardia voor zorg thuis, persoonsalarmering of huishoudelijke verzorging.

De Thuishaven is voorzien van de nieuwste technologiën. In een aparte vleugel zijn kleinschalige woongroepen gecreëerd voor mensen met dementie. U vindt bij ons een veilig nieuw thuis met de gespecialiseerde zorg die u nodig heeft. De verpleegafdeling bestaat uit diverse eenpersoonsappartementen met eigen sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke woonkamer. De centrale woonkamer is het middelpunt van de kleinschalige woongroep. Daar wordt gekookt, spelletjes gedaan en ontmoeten bewoners elkaar. Het verpleeggedeelte van De Thuishaven is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of hoger.

U kunt in de gezellige gemeenschapsruimte terecht voor diverse recreatieve activiteiten. Van een zangmiddag en gym tot het maken van handwerkjes. Een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. De Thuishaven beschikt over handige diensten zoals een fysiotherapeut, kapper en pedicure. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Op de kaart
Vestiging
De Thuishaven
Neptunusstraat 1
2586 GP Den Haag
Bel direct 070 8008 800
Houd mij op de hoogte over De Thuishaven
Bedankt voor de inschrijving!