Duinrust

U vindt onze locatie Duinrust in de groene Haagse wijk Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes. Of u nu op zoek bent naar een woning met zorg of verpleging in ons woonzorgcentrum of een plek om kortdurend te verblijven, bij Duinrust kunt u terecht.

Wonen bij Duinrust

Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. De sfeervolle gemeenschappelijke huiskamers geven een huiselijke sfeer aan de kleinschalige afdelingen. Het restaurant is een gezellige ontmoetingsplek en we organiseren dagelijks diverse activiteiten voor een prettige dagbesteding.

Om in aanmerking te komen voor een woning in woonzorgcentrum Duinrust heeft u zorgprofiel VV04 of hoger nodig. Voor de zelfstandige woningen is alleen een zorg-indicatie noodzakelijk wanneer u zorg bij ons afneemt.

Kortdurend verblijf

Ook wanneer u door omstandigheden tijdelijk niet zelfstandig kunt wonen, kunt u bij Duinrust terecht.

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Duinrust vindt u veilige en kleinschalige woonvormen waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Verpleeghuiszorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Duinrust kunt u wonen met de zorg  die u nodig heeft in een prettige omgeving.

Duinrust zal februari 2019 haar deuren sluiten en alle bewoners verhuizen dan naar De Thuishaven.