Seniorencomplex Parkrust is een prachtig gelegen woonvoorziening in Den Haag met 48 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. Parkrust ligt naast het groenrijke Van Stolkpark en in de directe omgeving van de Scheveningse Bosjes. U kunt hier zelfstandig wonen en heeft de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de thuiszorgmedewerkers van Cardia. 

In het kort
  • Omgeving Park
  • Faciliteiten Eigen terras of balkon
  • Faciliteiten Eigen keuken
  • Faciliteiten Gezamenlijke binnentuin
  • Specialisatie Zelfstandig wonen
Bel direct 070 80 08 539
Uitgebreide informatie
Wonen in de mooiste wijk van Den Haag

De tweekamerappartementen (35m2 – 45m2) hebben een eigen terras of balkon, een eigen keuken en sanitaire voorzieningen. Alle bewoners kunnen gebruik maken van een sfeervolle gezamenlijke binnentuin.

Zorg op maat

Het thuiszorgteam van Cardia biedt de zorg en ondersteuning aan huis die u nodig heeft. Wij helpen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Het thuiszorgteam is een klein team waardoor u altijd met bekende en vertrouwde gezichten te maken heeft.

Voorzieningen De Thuishaven

U kunt gebruik maken van de voorzieningen van het nabij gelegen woonzorgcentrum De Thuishaven aan de Neptunusstraat 1. Eind december 2018 is de gezamenlijke ruimte ‘de Thuiskamer’ gerenoveerd en bieden we diverse interessante activiteiten en evenementen voor onze (wijk-) bewoners. Er zijn activiteiten waar u aan kunt deelnemen zoals koffie drinken, bingo en spelmiddagen. Daarnaast willen we leuke uitstapjes en evenementen gaan organiseren. In restaurant De Thuiskamer kunt u terecht voor een lekkere maaltijd of voor een drankje. Een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. Bij De Thuishaven kunt u verder terecht voor handige diensten zoals een bibliotheek, een fysiotherapeut, kapper en pedicure. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Huurprijzen

De kale huurprijzen van de appartementen variëren van € 659,65,- tot € 721,28 per maand. De servicekosten bedragen € 137,76. In deze servicekosten betaalt u ook een voorschot van € 80,- voor elektriciteit. Voor € 5,76 per maand kunt u een beroep doen op de diensten van de huismeester. De appartementen komen niet in aanmerking voor huursubsidie.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een appartement in seniorencomplex Parkrust is het belangrijk dat u aan de volgende inkomenseisen voldoet: € 22.700 - € 38.035 (1 persoon), € 30.825 - € 38.035 (2 personen).

Tarieven Parkrust

Op de kaart
Vestiging
Parkrust
Parkweg 19 U
2585 JH Den Haag
Bel direct 070 80 08 539