Cardia doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart 2023 organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens NLdoet wordt het vrijwilligerswerk in de spotlight gezet en wordt iedereen uitgenodigd om een dagje het verschil te maken. Natuurlijk neemt Cardia ook deel aan NLdoet. Op alle locaties worden er verschillende activiteiten gehouden.

Tabitha 

Van 13:00 - 16:00 wordt er in Tabitha een grote, gezellige bingo georganiseerd. Dit is voor onze bewoners en wijkbewoners. Plezier en samenzijn staat voorop. Samen met de hulp van de vrijwilligers kunnen we de bewoners een leuke middag bieden. De vrijwilligers helpen bij het maken van de hapjes en ondersteuning bij de bingo zelf.
Veel mensen zijn eenzaam. Samen een activiteit ondernemen, zorgt ervoor dat iemand zich betrokken en gezien voelt. Daarnaast zijn er veel mensen die hulp nodig hebben als er bingo getallen worden omgeroepen. Hier maken de vrijwilligers het verschil.

Onderwatershof

Van 09:30 – 15:30 wordt het terras van Onderwatershof zomer klaar gemaakt. het buitenterras schoonspuiten, bloembakken weer vullen met plantjes en tuinmeubilair schoonmaken en buiten zetten. Houten picknicktafels afschuren en in de beits zetten. Dit wordt allemaal gedaan door vrijwilligers
Het doel: Een mooi en schoon terras waar onze bewoners, familieleden en medewerkers op kunnen vertoeven in de zon.

Landscheiding

Van 10:30 - 14:30 is er in Landscheiding een high tea met bewoners en wijkbewoners. Door de high tea willen wij de (wijk)bewoners een gezellige middag bezorgen waarbij zij elkaar ontmoeten en kunnen genieten van heerlijke hapjes. Onze 30 ouderen kijken ontzettend uit naar de high tea. Tijdens dit evenement komen acht leerlingen en een docent van het ROC Mondriaan om te helpen.
Om dit te financieren heeft Cardia een bedrag van 300 euro toegekend gekregen van Fonds 1818.

De Thuishaven

In De Thuishaven is het de hele dag: 70ies-dag. Er is muziek, en dan vooral de gouden oude hits uit de 70ies. Ook zijn er hapjes en drankjes aanwezig. Er is ook een foto booth, hier kan je leuke of gekke foto’s maken zodat je een leuk aandenken hebt aan deze dag.


We gaan er een feestje van maken samen met de vrijwilligers die komen helpen. We bedanken nu al iedereen die komt helpen!

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau