Cliënten waarderen Cardia met een 8,2

Onze cliënten waarderen de zorg van Cardia. Dat is te zien aan het prachtige cijfer van een 8,2 op ZorgkaartNederland. Daar zijn we erg dankbaar voor en blij mee! Onze medewerkers en vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de cliënten en hebben hart voor de zorg. Het is mooi om dit ook terug te zien in het cijfer. 

Blijven verbeteren, steeds beter 

ZorgkaartNederland is de grootste review website in de zorg. Op deze website kunnen cliënten en mantelzorgers veilig, betrouwbaar en anoniem ervaren delen. U kunt vertellen wat er goed gaat in de zorg of waar de verbeterpunten zitten. Deze ervaringen zijn heel waardevol voor ons als organisatie. We delen graag een aantal reviews met u. 

"Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de verhuizing van mijn vrouw naar Tabitha is voorbereid. Het personeel heeft op mij een plezierige, begripvolle en betrokken indruk gemaakt." 

"Zeer tevreden over de professionele zorg en behandeling van mijn vader op de afdeling 'Het Strand' in De Thuishaven. Een luisterend oor voor alle betrokkenen en aandacht en liefdevolle verzorging door alle medewerkers. Je merkt dat er aandacht is voor iedereen, cliënt of familie." 

"Toen mijn man werd opgenomen in Landscheiding had ik één wens: dat hij zijn piano mee mocht nemen. Dat mocht. En hij speelde elke dag, kreeg ook z’n wijntje en mocht onder begeleiding een sigaretje roken. Hij was tevreden en gelukkig. Prima locatie, kon echt niet beter."

Met uw ervaring kunnen wij de zorg blijven verbeteren. Uw mening geeft ons inzicht in de kwaliteit van onze zorg en in hoe mensen dit ervaren. Wilt u ook een review achterlaten? Dit kan op de website van ZorgkaartNederland.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau