€ 2.800,- euro opgehaald voor het Ontmoetingscentrum tijdens de open dag

Zaterdag 1 oktober was de open dag van De Thuishaven. Van 11 tot 15 uur konden wijkbewoners en mensen die geïnteresseerd zijn om te komen wonen of werken bij De Thuishaven een kijkje nemen. Er was een Rad van Fortuin met prachtige prijzen, vis van vrijwilliger Cees van der Wiel, allerlei andere heerlijke hapjes en verschillende kraampjes met cadeau- artikelen. Het was een geslaagde dag.  

De hele dag door draaide teamleider Inge Vroomen aan het Rad van Fortuin. Veel winkeliers en leveranciers hebben prijzen gesponsord. Zo doneerde Zorgboodschap borrelpakketten, Groenteman Pronk fruitmanden en waren er nog veel meer prijzen. Cees van der Wiel heeft samen met een aantal andere vrijwilligers 250 vissen verkocht, waarvoor hartelijk bedankt! En collega’s Silviya, Samuel en Jennifer hebben gezorgd voor heerlijke hapjes waaronder: Bara Bara’s, soep, saté stokjes en wraps.

Meer dan 100 mensen deden mee aan een rondleiding door het verpleeghuis en de aanleunwoningen van De Thuishaven. Op de huiskamer op de 2e etage werden welzijnsactiviteiten tentoongesteld en trad Bram Biesterveldt op. Ook in het Ontmoetingscentrum was het erg gezellig. Er werden spelletjes gedaan en Bram Biesterveldt kwam ook daar zingen. In het Schelpengat werd de muziek verzorgd door de Reikos, waar iedereen erg van heeft genoten!

We willen alle leveranciers en winkeliers heel erg bedanken voor hun donatie!

Bedankt: Groeneveld Keukens, Slagerij Paalvast, Groenteman Pronk, Kapper Quiz, Groenteman Groen, Hoogvliet, Café Constant, Visboer de Lange, Restaurant Zaraut, John Roos, Zorgboodschap, Bloemist Monique, Jaco, Pedicure Gelareh, Bakker, ArtDesign, Twins Stranttent, Lafi Fashion, Monuta, Interieur Schoon Vis & traiteur, Jeroen Vijverberg, Elektroactief, Marijke Mode, Verheij, Obelon OMC Aromatherapy Systems BV, Isabellamode, Vlaaien, Douwe Egberts, Gericall, mw. Kolk, Anja Hartinger, Human4Colours.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau