Floriadehof genomineerd voor de Planetree Project Award

Cardia is aangesloten bij Planetree, een organisatie die ons helpt om echte mensgerichte zorg te bieden. Jaarlijks reikt Planetree drie awards uit: de innovatie award, de persoons award en de project award. Dit jaar is onze locatie Floriadehof in Zoetermeer genomineerd voor de Planetree Innovatie Award. Een mooie erkenning voor de unieke visie op zorgverlening en personeelsbeleid waarmee we werken!

Cardia is aangesloten bij Planetree, een organisatie die ons helpt om echte mensgerichte zorg te bieden. Dankzij de samenwerking met Planetree kunnen wij actieve betrokkenheid realiseren tussen medewerkers en cliënten en hun familie. Daardoor staat binnen Cardia de mens altijd voorop.

Jaarlijks reikt Planetree drie awards uit: de innovatie award, de persoons award en de project award. Dit jaar is onze locatie Floriadehof in Zoetermeer genomineerd voor de Planetree Innovatie Award. Een mooie erkenning voor de unieke visie op zorgverlening en personeelsbeleid waarmee we werken! En nu willen we de award natuurlijk ook echt in de wacht slepen…

En u kunt ons daarbij helpen door te stemmen op Floriadehof. Dat kan via deze website: https://www.planetree.nl/planetree-awards/

Het winnen van de Planetree Project Award zou Floriadehof erkenning en waardering geven voor de kracht van een sterke visie op zorg en personeel, waardoor bewoners zich thuis voelen en medewerkers met werkplezier, deskundigheid en eigen regie blijvend bouwen aan toekomstbestendige en liefdevolle zorg. Wilt u ons helpen de award te winnen? Stem dan op Floriadehof!

Deel dit item