Open dag verpleeghuis Floriadehof geopend door wethouder Ter Laak

Zaterdag 24 september was de open dag van verpleeghuis Floriadehof in Zoetermeer. Op deze burendag wilde Floriadehof de buren kennis laten maken met de locatie en de bewoners. De open dag werd officieel geopend door wethouder Ter Laak. Bezoekers konden een rondleiding krijgen en er werd een verloting gehouden. De prijzen hiervoor waren gedoneerd door de winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen. Met als hoofdprijs 1 minuut gratis boodschappen doen bij de Albert Heijn. Anja Grimbergen was de gelukkige winnaar! Floriadehof kijkt terug op een geslaagde open dag.

Italiaanse markt en dementiewandeling

Op het pleintje tussen de Zenobiagang en de Willemijngang stonden op zaterdag 24 september allerlei markkraampjes in Italiaanse stijl. Er was daarnaast een springkussen voor de kinderen. Een heuse barista kwam langs met overheerlijke Italiaanse koffie. Ondanks het wat slechte weer was het erg gezellig!

Er was ook een dementiewandeling uitgezet. Dit was bedoeld om de kennis over dementie te testen en te vergroten. “Door het slechte weer was er weinig animo voor de dementiewandeling”, vertelt Ilona de Boer, teamleider in Floriadehof. “Maar we hopen dit de komende tijd nog eens te organiseren. Want we vinden het belangrijk dat buurtbewoners weten wat dementie is en hoe ze met mensen met dementie kunnen omgaan. De bewoners van Rokkeveen hebben met de komst van Floriadehof immers mensen met dementie als buren gekregen.”

Verloting

De verloting bij Floriadehof was gelukkig een groot succes. Alle prijzen waren gesponsord door winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen. Ilona: “We zijn ontzettend blij dat de winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen veel leuke prijzen hebben gedoneerd voor de verloting. Zo geweldig om te merken dat Albert Heijn en de andere ondernemers Floriadehof een warm hart toedragen. Er was op de Italiaanse markt natuurlijk ook koffie en thee, en bijpassende hapjes. Ook hiervan is veel gedoneerd door de winkeliers.”

Bent u benieuwd naar een terugblik van de open dag op de andere locaties? Lees hier meer informatie over OnderwatershofLandscheiding of Tabitha of De Thuishaven.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau