Geestelijk verzorger Landscheiding | Even voorstellen ... Pieter Hartevelt

Mijn naam is Pieter Hartevelt en ik ben sinds 2019 werkzaam als geestelijk verzorger bij Cardia, locatie Landscheiding. Daarvoor heb ik gewerkt als pastoraal werker voor de Doopsgezinde gemeenten in Zaanstad. Verder ben ik actief geweest als voorganger en spreker bij uitvaarten, iets wat ik nog af en toe doe.

Het werken met ouderen in een woonzorgcentrum heeft mij veel geleerd op het gebied van luisteren en geduld oefenen. Ieder mens heeft haar of zijn verhaal en dat mag gehoord worden. Het heeft mij ook nog meer geleerd om onbevooroordeeld en met respect ieder mens te benaderen. De contacten hebben mij verrijkt en geïnspireerd omdat ik even deelgenoot mag zijn van een schat aan geloofs- en levenservaring.

Ik heb een brede interesse in allerlei zaken en lees veel. Bijvoorbeeld over sterrenkunde of ruimtevaart. Deze interesse komt voort uit een gevoel van verwondering. Deze mag ik graag delen met de mensen met wie ik in aanraking kom. Daarnaast houd ik van wandelen in de natuur en uitstapjes naar interessante steden en musea.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau