Het duofiets project is genomineerd voor het ANWB Fonds

Ons duofiets project is genomineerd door de ANWB als inspirerend, maatschappelijk project. Door deze nominatie maken we kans op € 10.000,- euro van het ANWB Fonds. Met dit geld willen we ook duofietsen gaan realiseren voor de locaties Floriadehof en De Thuishaven. Stem nu op dit prachtige project!

Van 26 oktober tot 24 november kun je stemmen op een inspirerend, maatschappelijk project. Per provincie wint er dan één project.

Stem hier op ons duofiets project.

Heb je zelf gestemd? Stuur de link dan ook door naar mensen in je omgeving. Het zou super mooi zijn als we ook fietsen voor de bewoners van Floriadehof en De Thuishaven kunnen realiseren.

Geluk = samen fietsen

ANWB_Fonds_campagne_-_Instagram.jpg

Wat is het fietsproject?

De vrijheid van fietsen is onbetaalbaar. Drie jaar geleden startte bij Onderwatershof het fietsproject. Mensen met geheugenproblemen en/of somatische problematiek kunnen samen met een vrijwilliger fietsen op een duofiets. Dit zorgt voor een verbetering van de fysieke conditie en lichamelijke gezondheid. De duofiets is niet alleen voor bewoners van onze locaties maar ook voor mensen van 65 jaar en ouder in de omgeving met lichamelijke en/of psychische problemen. Deze mensen worden ook vergezeld door een fietsvrijwilliger.

geluk_is_samen_fietsen.jpg

Doel nominatie

De fietsers en vrijwilligers zijn enthousiast en daarom verlangen we naar meer. Met het geld kunnen we ook voor woonzorglocatie De Thuishaven en Floriadehof duofietsen aanschaffen. We willen gaan voor twee extra duofietsen. Want geluk = samen fietsen. We willen graag dat elke bewoner dit geluk kan ervaren. Breng je stem uit en spoor iedereen in je omgeving aan om ook een stem uit te brengen. Alvast bedankt!

Deel dit item