Terugblik open avond Landscheiding

Op donderdag 25 maart 2021 opende onze locatie Landscheiding haar digitale deuren. Een aantal medewerkers vertelde enthousiast over het woon- en welzijnsaanbod in Landscheiding. Daarnaast hebben een bewoner en mantelzorger speciaal voor de open avond een filmpje opgenomen. Lees snel verder.

Rondleiding van de regiomanager

De regiomanager van Landscheiding laat in een filmpje Landscheiding zien. Zo staat ze in het Grand Café, het zwembad, de activiteitenruimtes en op een afdeling. Daarnaast vertelt ze meer over de visie van Cardia. Bekijk hier het filmpje waarin Janneke Haasnoot uitlegt waarom o.a. veilige zorg, persoonsgerichte zorg en christelijke waarden belangrijke visiepunten zijn van Cardia. 

Het Welzijn in Landscheiding

De coördinator Welzijn vertelde tijdens de open avond meer over het welzijnsaanbod. Er is aandacht voor iedere individuele bewoner. Hier worden de welzijnsactiviteiten op aangepast. "We kijken heel erg naar de behoefte op dat moment van de individuele bewoner. Hier proberen we bij aan te sluiten," aldus Marlot Henkes, coördinator Welzijn. Vanaf 24.06 minuten vertelt Marlot Henkes over het welzijnsaanbod in Landscheiding.

De zorg in Landscheiding

Eén van de teamleiders Zorg vertelt tijdens de open avond meer over de zorg die er wordt geleverd in Landscheiding. Dit item is te bekijken vanaf 12 minuut 10. 

Mevrouw Koper en haar zoon over het wonen in Landscheiding

Mevrouw Koper woont nog niet zo lang in Landscheiding maar heeft het erg naar haar zin. Ze noemt de zorg zelfs 'fantastisch'! Een prachtig compliment. Samen met haar zoon legt ze in het onderstaande filmpje uit waarom ze zo graag bij ons woont.

Aanmeldprocedure

Tot slot legt één van de woonzorgconsulenten uit hoe de aanmeldprocedure in z'n werk gaat. Wat kunt u verwachten wanneer u bij ons komt wonen? Wat voor mogelijkheden zijn er om een kijkje te nemen? Dit item begint op 1 uur en 6 minuten.

Vragen

Heeft u vragen? Het Klantenbureau staat voor u klaar om al uw vragen gerelateerd aan wonen- en welzijn bij Cardia te beantwoorden. Zij zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur, via: 070 80 08 888.

Deel dit item