Netwerkbijeenkomst Zorginnovatie Haaglanden

Op 21 april vond de netwerkbijeenkomst ‘Zorginnovatie Haaglanden’ plaats, een initiatief van het Innovatieplatform Ouderenzorg. Zorgorganisaties Cardia en Saffier werken in dit platform samen met Bureau Wisselstroom, met als doel om samen een vliegwiel te ontwikkelen voor gerichte innovatie en duurzame implementatie van vernieuwing in de zorg voor de ouderen in de regio Haaglanden.

Ruim 30 aanwezigen met diverse achtergronden spraken met elkaar over succesfactoren én hobbels bij innovaties in de eigen werkpraktijk. In een interactieve werkvorm werden voorbeelden gedeeld en kon men ervaringen uitwisselen. En tegelijkertijd zelf ook het eigen netwerk uitbouwen. Dat daar behoefte aan is bleek aan het einde van de bijeenkomst. Deelnemers gaven aan dat kennismaken, kennis delen en kennis opdoen voor hen een belangrijk onderdeel was van de netwerkbijeenkomst. Velen hebben behoefte aan een regulier terugkerende bijeenkomst, om nog meer vorm te geven aan verbinding en elkaar blijvend te inspireren. Bovendien biedt een netwerkbijeenkomst ook de gelegenheid om structureel inzicht te krijgen in innovatieprojecten uit de regio.

Ook eens een netwerkbijeenkomst van het innovatieplatform bijwonen? Stuur dan een mail naar Elisabeth de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Aveliene Kool: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen je dan de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Het innovatieplatform is ook initiatiefnemer van de masterclass ‘Gericht innoveren en duurzaam implementeren’ die dit najaar van start gaat. Voor meer informatie over de masterclass kun je ook mailen naar Elisabeth de Vries of Aveliene Kool. 

Samen worden we elke dag een beetje innovatiever!

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau