Open dag Onderwatershof op 24 september was een groot succes

Afgelopen zaterdag was de open dag van Onderwatershof. Op deze burendag wilde Onderwatershof de buren kennis laten maken met de bewoners van Onderwatershof. Er waren diverse kraampjes met meer informatie over het wonen en werken in Onderwatershof. Geïnteresseerden konden een kijkje nemen in ons verpleeghuis, bij de huurwoningen en ook de aanleunwoningen in Beukenheim konden bezichtigd worden. Het was een geslaagde open dag!

Zingen samen met de bewoners

Bezoekers van de open dag konden behalve een kijkje nemen in het huis ook genieten van de muziek. De muziekagoog van Onderwatershof zong in de Theaterzaal samen met bewoners en bezoekers allerlei oud-Hollandse liederen. Bezoekers beleefden zo echt hoe een muzikale activiteit er bij Onderwatershof aan toe gaat. Naast muziek waren er ook lekkernijen. Bezoekers werden getrakteerd op een gratis ijsje en er werden heerlijke snacks verkocht, zoals appelgebak en Bara Bara’s.

Een kijkje nemen

Gedurende de dag konden geïnteresseerden een kijkje nemen in Onderwatershof en kennis maken met onze bewoners. “Veel oudere mensen weten dat Onderwatershof in de buurt is, maar hebben nog nooit de gelegenheid gehad om een keer rond te kijken. Deze open dag was speciaal bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn om in de toekomst in Onderwatershof of Beukenheim te komen wonen. Zo hopen we de drempel iets te verlagen,” aldus regiomanager Janneke Haasnoot. Naast rondleidingen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het wonen in Onderwatershof, konden mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de zorg ook een kijkje nemen. “We zijn altijd op zoek naar zorgzame collega’s en vrijwilligers. De open dag is een mooie kans voor geïnteresseerden om bij ons de sfeer te komen proeven,” aldus recruiter Patricia van Alenburg.

Wilt u meer weten over het wonen in het verpleeghuis van Onderwatershof, de vrije sector huurappartementen of in Beukenheim? Neem dan contact op met ons Klantenbureau via 070 80 08 888.

Bent u benieuwd naar een terugblik van de open dag op de andere locaties? Lees hier meer informatie over Tabitha, Landscheiding of Floriadehof.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau