Rolstoel3daagse in Landscheiding en Onderwatershof was groot succes

In de eerste week van juli vond de jaarlijkse rolstoel3daagse plaats. Voor de (wijk)bewoners in Onderwatershof een jaarlijks terugkerend evenement wat nu voor de 6e keer wordt georganiseerd, maar voor de bewoners in Landscheiding was het voor het eerst dat dit grote evenement werd gehouden. Het was een groot succes!

Veertig rolstoelen en meer dan 50 vrijwilligers

Bij woonzorgcentrum Onderwatershof startte de rolstoel3daagse op dinsdag 5 juli. “Het enthousiasme van de deelnemers is dit jaar weer groot,” vertelt Petra Versluis, één van de organisatoren van het evenement in Onderwatershof. Ongeveer veertig bewoners met rolstoelen en vrijwilligers liepen dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juli door Rijswijk. De ene dag gingen de bewoners naar Park Hofrust, de andere dag naar het Rijswijkse bos en de laatste dag langs de Vliet. Donderdag kregen alle deelnemers bij de finish een bloemetje en natuurlijk een echte oorkonde. Zoals het hoort bij een 3daagse. De bewoners hebben genoten.

Heerlijk even naar buiten

Ook in Landscheiding in Mariahoeve was het feest de eerste week van juli. Eline Evers, één van de organisatoren van het evenement: “Ik vond het erg leuk dat het echt een sociaal evenement is. Familie, bewoners en vrijwilligers ontmoeten elkaar en leren elkaar beter kennen.” De ene dag wandelden de bewoners door Landgoed Marlot, de andere dag door de wijk Mariahoeve. De laatste dag was er natuurlijk een speciaal onthaal voor alle deelnemers. De bewoners kregen een bloemetje en een oorkonde. Daarnaast was er ook muziek en een heerlijk ijsje. Het was een leuke, zomerse activiteit voor zowel de bewoners als alle vrijwilligers. Op naar volgend jaar!

wandel3daagse foto 3  wandel3daagse foto 5

Landscheiding Mariahoeve Den Haag rolstoel3daagse  Landscheiding Mariahoeve den Haag rolstoel3daagse 2

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau