Terugblik Week van Plezier

De afgelopen week was het de Week van Plezier voor onze medewerkers. Bezieling, deskundigheid en plezier, dat zijn de uitgangspunten waarmee wij allemaal werken en mensgerichte zorg bieden. In de waan van de dag kunnen deze kernwaarden soms wat op de achtergrond raken. Daarom hebben we voor elk van deze waarden een aparte week. Van 4 tot en met 8 juli was het de week van de Plezier! Lees hier een terugblik.

Relaxmobiel

Een momentje voor jezelf. Werken in de zorg draait vaak om anderen. Wij zijn altijd bezig met onze bewoners en nemen weinig momentjes voor onszelf. Daarom was de relaxmobiel er tijdens de Week van Plezier speciaal voor onze zorgmedewerkers. In de relaxmobiel zit een massagestoel. De massagestoel geeft je een ontspan- en herstelsessie in 15 minuten. Tijdens de ontspansessie konden de medewerkers de natuur beleven door te kijken naar prachtige natuurbeelden. De relaxmobiel was elke dag weer gevuld en de medewerkers hebben genoten. Reacties van medewerkers: ‘’Het was heerlijk, ik heb zo genoten. Vooral de combinatie met de geurbeleving”, “Ik werd er gewoon emotioneel van”, “Ik had hoofdpijn en na de relaxmobiel was mijn hoofdpijn weg. Zo fijn!”

   

Zingende IJscoman

Naast de relaxmobiel werden de medewerkers ook verrast met een serenade van de zingende ijscoman. Op alle locaties bracht de ijscoman een bezoekje en deelde ijsjes uit aan medewerkers. Op de kantoren ging hij naar binnen en verraste het personeel met Italiaanse liedjes.

  

Tot slot kregen de medewerkers via de mail een aantal raadsels over voorwerpen van vroeger. Het was een leuke week van Plezier en wij hebben veel Plezier gehad deze week, jullie ook?

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau