Uitwaaien op 'De Hoek' samen met het Ouderenfonds

De wind in de haren, genieten van de uitzicht: het was voor sommige bewoners van de Onderwatershof al lang geleden dat ze dat mee hebben mogen maken. Woensdag 19 juni hebben zij heerlijk kunnen genieten van het strand van Hoek van Holland tijdens het jaarlijkse stranduitstapje. 

 

Samen met Ouderenfonds

stranduitje2

Met vrijwilligers het strand opHet is de tweede keer dat Onderwatershof samen met het Ouderenfonds en de hulp van vrijwilligers het uitstapje naar het strand maakt. Om 10.00 uur vertrok de bus met aan boord 29 bewoners en 13 vrijwilligers richting Hoek van Holland. Onderweg voerde de route door het Westland en via Monster en 's Gravenzande richting het meest westelijke puntje van de provincie: Hoek van Holland.

 

Intens genieten

Na een hartelijk ontvangst in Beachclub One met appeltaart zijn de bewoners in groepen van acht het strand opgegaan. In een speciale rolstoel, uiteraard, en onder de begeleiding van een van de aanwezige vrijwilligers. En dat was genieten. Petra Versluis, welzijnscoordinator van Onderwatershof: "De bewoners vertelden hoe lang ze al niet op het strand geweest waren, zo dicht bij de zee. En we zagen zelfs de ' tall ships' voorbij varen, onderweg naar Scheveningen voor het Sail-evenement daar. Intens genieten, voor ons allemaal!" 

 

stranduitje4

 

Deel dit item