Volop genieten tijdens NLDoet in Onderwatershof

Op 11 en 12 maart nam ook locatie Onderwatershof deel aan NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Onderwatershof organiseerden vrijwilligers twee grote activiteiten. Twee prachtige dagen voor de bewoners en familieleden dankzij alle hulp van de vrijwilligers.

Vrijdag 11 maart werd er een workshop bloemschikken georganiseerd. Dankzij de samenwerking met de Dela Uitvaartverzorging en bloemist Anneke de Mik en Kristel Rijsdijk was dit een groot succes. In de ochtend waren er vooral huurders van Onderwatershof en het nabijgelegen complex Beukenheim en in de middag bewoners van het verpleeghuis. De bewoners genoten volop! Aan het eind van de workshop konden de bewoners een prachtig voorjaarsstukje mee naar huis nemen.

Ook stond er 12 maart een grote activiteit op het programma. Namelijk een bruidsmodeshow met alles erop en eraan. Dankzij alle inzet en hulp werden er 33 prachtige jurken geshowd. Dit onder het genot van een glaasje bubbels en een stukje taart. Er werd zichtbaar genoten door de bewoners en familieleden. En door het restaurant klonken volop enthousiaste reacties. De bewoners hebben twee geweldige dagen gehad, waarvoor bedankt vrijwilligers!

Deel dit item