Waardering voor samenwerking met Den Haag Werkt

Onlangs kregen wij bezoek van Arjan Hijdra en Inez Kat van Den Haag Werkt. Den Haag Werkt is het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente. Samen met werkgevers helpt zij inwoners die al lang geen werk hebben aan een baan. Cardia werkt graag samen met Den Haag Werkt, omdat wij vinden dat iedereen een kans op werk verdient.

Dankzij de samenwerking met en begeleiding door Den Haag Werkt kunnen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om bij Cardia aan de slag te gaan. Door de extra begeleiding vanuit het WerkOntwikkelTraject van Den Haag Werkt hebben diverse mensen zich bij ons kunnen ontwikkelen en daardoor een betaalde baan bij Cardia of elders gevonden. 

Arjan en Inez kwamen langs op de locaties Landscheiding, De Thuishaven en Onderwatershof. Cardia collega’s Patricia van Alenburg, Trudy Groeneveldt en Astrid Dekker kregen namens de directie van Den Haag Werkt een ‘tas van waardering’ uitgereikt en een bedankbrief voor de prettige samenwerking. Een samenwerking die van ook van ons nog lang mag duren! 

Deel dit item