Wandeling in park Meer en Bos

Het Ontmoetingscentrum Mozartduin ligt in een prachtige bosrijke omgeving. De ouderen die het Ontmoetingscentrum wekelijks bezoeken hoeven alleen de Laan van Meerdervoort over te steken en dan staan ze al in Park Meer en Bos. Een wandeling maken ze dan ook elke donderdagochtend om te genieten van de natuur. Op deze donderdagochtend maken we met maar liefst 11 deelnemers een rondje door het park, samen met twee vrijwilligers en activiteitenbegeleider Mariëtte Atzori.

Vrijwilliger George kent één van de deelnemers van het Ontmoetingscentrum al. Ze hebben ooit samengewerkt bij het postkantoor. “Dat is echt jaren geleden; nu bestaat het postkantoor niet eens meer. Bij het Ontmoetingscentrum kwamen we elkaar weer tegen, erg grappig. Nu neem ik af en toe oude foto’s mee uit die tijd waar we dan samen het gesprek over aangaan en herinneringen ophalen,” vertelt George.

Schaatskampioen 
Ook Hans geniet van het buitenzijn. Hij vindt de wandeling dan ook één van de leukste activiteiten bij het Ontmoetingscentrum. Hans is altijd veel buiten geweest. Zijn grote hobby is dan ook schaatsen. Hij heeft zelfs meerdere keren de Elfstedentocht uitgereden. In zijn huis staat maar liefst een hele verzameling met allerlei soorten schaatsen. Van noren tot kunstschaatsen. Hans is een echte liefhebber en vertelt graag over zijn favoriete hobby aan de vrijwilligers en andere bezoekers van het Ontmoetingscentrum.

Bent u ook benieuwd naar het Ontmoetingscentrum ? U bent van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Cardia heeft behalve een Ontmoetingscentrum in Mozartduin ook een Ontmoetingscentrum in Mariahoeve, Rijswijk en in Scheveningen. 

Deel dit item