Word voorzitter bij Het Vriendenfonds van Cardia

Wij zoeken een voorzitter voor Het Vriendenfonds. Wil jij van betekenis zijn voor oudere mensen en wensen in vervulling laten gaan? Als bestuurslid van Het Vriendenfonds geef je kwetsbare ouderen de kans om activiteiten te ondernemen, ervaringen te delen en nieuwe indrukken op te doen. 

Wat is Het Vriendenfonds?

Veel mensen worden afhankelijk van zorg en ondersteuning. Ze zijn bang de regie over hun leven te verliezen waardoor ze niet meer de dingen kunnen doen die voor hen belangrijk zijn. Het Vriendenfonds zorgt ervoor dat cliënten van Cardia ertoe doen. Wij willen dat de cliënten deel uit blijven maken van de samenleving. Dit doen we door aandacht te vragen voor de wensen van deze cliënten. Er is oog voor iedere cliënt. 

Waar kun je aan denken

✓ De aanschaf van materialen die het leven leuker of beter maken.
✓ De buitenwereld naar binnenhalen door activiteiten te organiseren met familie, de buurt
✓ Activiteiten te organiseren waarbij mensen er zelf op uit kunnen.

De rol van voorzitter

De rol van voorzitter is één van de belangrijke rollen die ingevuld moet worden. Jij vertegenwoordigt de organisatie zowel intern als extern en je brengt Het Vriendenfonds onder de aandacht bij je eigen netwerk en het Cardia netwerk. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen die belangrijk zijn. Voor meer informatie kun je kijken bij de vacature of onderstaand filmpje bekijken. 

Klik hier om naar de vacature te gaan.

 

Deel dit item