Ook bijzondere vogels welkom in Onderwatershof

Afgelopen weekend werd Onderwatershof druk bezocht door vogelliefhebbers. De vereniging Aves Domestica organiseerde de jaarlijkse vogeltentoonstelling in de Theaterzaal van onze woonzorglocatie. Ook onze bewoners keken hun ogen uit bij de mooie vogels die tentoongesteld waren. Op vrijdagavond 1 november opende Coen Sleddering, partijleider van de VVD fractie in Rijswijk, de tentoonstelling.

De VVD fractie van de gemeente Rijswijk vond het hartstikke leuk dat deze vogelshow in Onderwatershof was. Onderstaand bericht is in de media verschenen:

Geslaagde opening Aves Domestica door Coen Sleddering. 👇

Vrijdagavond mocht onze fractievoorzitter Coen Sleddering de jaarlijkse tentoonstelling van de Rijswijkse Vereniging van Vogelliefhebbers, Aves Domestica, openen en de prijswinnaars bekend maken.

Rijswijk heeft een rijk verenigingsleven en daar is dit een goed voorbeeld van. Ook leuk dat de jaarlijkse tentoonstelling weer terug is in Oud Rijswijk. Heel goed dat Onderwatershof gastvrij de tentoonstelling mogelijk heeft gemaakt, dank hiervoor!

Het is wederom een mooi voorbeeld van hoe dit verzorgingshuis een actieve rol speelt bij het samenbrengen van de bewoners in en rondom Oud Rijswijk. Deze locatie van Cardia en haar bewoners zijn echt een onderdeel van dit deel van onze mooie stad.

Het was een leuke en mooie opening, eentje waar Coen met alle plezier aan heeft bijgedragen. Tot de volgende keer!

 

Deel dit item