Meerjarenbeleidsplan

‘Samen het verschil maken’ is de titel van het meerjarenbeleidsplan waar Cardia sinds 2021 mee werkt. Met drie sleutels werken we aan de toekomst van wonen, zorgen en werken bij Cardia. Daarbij draait het echt om samenwerking. Want goede zorg leveren, dat doen we sámen, met medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers.

Sleutel 1: Tevreden cliënten, nu en in de toekomst

Onze zorg is gericht op kwaliteit van leven. In de zorg en ondersteuning groeit de rol van mantelzorgers en vrijwilligers. Hiervoor maken client en zorgprofessional samen afspraken over de best passende zorg en behandeling. We werken actief samen met andere aanbieders voor toekomstbestendige wijkverpleging.

Sleutels met hart

Sleutel 2: Technologie & Innovatie

Om de zorg toekomstbestendig te houden werken we aan het verminderen van de administratieve last. Innovaties gaan ons daarbij helpen. Daarbij werken we veel samen met andere zorgorganisaties en ketenpartners. Zo maken we werkprocessen eenvoudiger, en zetten we technologische hulpmiddelen in. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe zorgconcepten. Duurzaamheid krijgt steeds meer vorm in onze bedrijfsvoering.

Sleutels met lamp

Sleutel 3: Talent & Aandacht

Bij dit alles kunnen we bouwen op een deskundig team. Vanuit een nieuwe leiderschapsstijl stimuleren we eigenaarschap. Medewerkers krijgen volop mogelijkheden om hun expertise te benutten bij beleidsontwikkeling.

We zijn trots op onze medewerkers en ook zuinig op hen. Daarom doen we veel aan teamontwikkeling en is er volop aandacht voor de vitaliteit en veerkracht van ons personeel.

Sleutels met ster

Meer weten over ons beleidsplan? 

U kunt onze volledige ambitienotitie hier downloaden.  

 

 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau