Meerjarenbeleidsplan

Samen het verschil maken. Dat is de titel van het meerjarenbeleidsplan van Cardia voor 2021 en 2022. In dit plan gaan we uit van drie sleutels die toegang geven tot cliënttevredenheid en talent- en organisatieontwikkeling. 

Belofte naar de cliënt

In de belofte naar de cliënt zetten we in op het kennen van onze cliënten en hun naasten. Wij willen de persoonlijke zorg verbeteren door een gevarieerd aanbod aan activiteiten en gezond en lekker eten. Cardia wil een nieuw woon-zorgconcept in Rijswijk Buiten ontwikkelen voor de intensieve zorg thuis, en robuuste wijkverpleging leveren, ook in de toekomst. We blijven ook investeren in ons brede netwerk van samenwerkingspartners. 

Belofte naar de organisatie

Cardia is een vernieuwende en innovatieve organisatie, waarin technologie en innovatie in toenemende mate een fundamenteel onderdeel worden bij het leveren van zorg en in onze manier van werken. We willen technologie aantrekkelijk en menselijk maken in de thuisomgeving. Dit met het oog op de regie en autonomie van de cliënt, maar ook voor de medewerkers die merken hoe verbeterde werkprocessen helpen in hun dagelijks werk. 

Belofte naar de medewerker

Bij Cardia zien we de wens van onze medewerkers om van betekenis te zijn, ieder met  
zijn of haar unieke talent. We werken aan gezonde en vitale teams waarin met voldoende vaste collega’s goed wordt samengewerkt. We bouwen aan dit ideaal vanuit motiverend leiderschap. Het werk in de ouderenzorg is interessant en uitdagend. Hierdoor kunnen we ons succesvolle zij-instroomprogramma uitbreiden. 

Meer weten over ons meerjarenbeleidsplan? 

De volledige ambitienotitie vindt u hier.

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau