Vriendenstichting

Onze vrienden vinden het belangrijk dat het leven zinvol blijft ook wanneer je geconfronteerd wordt met een teruglopende gezondheid, het verlies van dierbare en je eigen vertrouwde omgeving. Daarom zetten de vrienden zich in om aanvullend op de zorg activiteiten te organiseren en projecten te realiseren die het leven van ouderen verbeteren of veraangenamen.

Denk hierbij aan de aanschaf van materialen zoals een duofiets of een magisch schilderij, maar ook door het organiseren van optredens of een high tea op locatie. Daarnaast leveren zij een financiële bijdrage aan projecten die door Cardia worden uitgevoerd in samenwerking met andere partijen. Uitgangspunt is dat ouderen hun leven kunnen voortzetten en deel blijven uitmaken van de samenleving. Ze doen er nog steeds toe!

Wil je zelf ook een bijdrage leveren dat kan! Word vriend

Voor de inkomsten van de vriendenstichting zijn we afhankelijk van; giften, donaties, sponsoring en nalatenschappen. Daarnaast organiseren we activiteiten waarmee we geld ophalen. Het is ook mogelijk om zelf in actie te komen en te helpen door tijd, kennis of je netwerk beschikbaar te stellen.

Doneren

Je gift wordt goed besteed, zelf kiezen kan ook. In de omschrijving geef je aan waarvoor de  bijdrage bestemd is. Wil je een donatie doen voor een woonzorglocatie zonder vriendenstichting of ouderen in het algemeen maak dan je bijdrage over op naam van Stichting Cardia o.v.v. woonzorglocatie en/ of bestemming

Vrienden van Tabitha: NL 62 RABO 0117 4449 87
Vrienden van Landscheiding: NL 71 INGB  0001 0870 82
Vrienden van Onderwatershof: NL 50 INGB  0006 2172 08
Stichting Cardia: NL 97 INGB  0003 0507 67

Bedrijfsvriend

Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de welzijn van ouderen door middel van een jaarlijkse bijdrage. Wilt u uw vriendschap op een andere manier invulling geven dat kan natuurlijk ook.

Contact

Graag gaan we met u in gesprek over de invulling van uw vriendschap. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met u op of bel met telefoonnummer 070 - 8008 600 en vraag naar Jolanda Haring, relatiemanager subsidies en fondsen.

ANBI-status

Cardia heeft sinds 1 januari 2013 de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn giften aan Cardia onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Ook kunt u hierdoor Cardia voor een legaat in uw testament opnemen. Door onze ANBI-status hoeven wij over giften of legaten geen successierechten te betalen. 

Zowel de Vriendenstichtingen als Cardia zijn in het bezit van een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn giften onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting.