Blijf je nog even

‘Blijf je nog Even’ is een initiatief van Cardia en bestaat sinds 2015. Bij ‘Blijf je nog Even’ wordt een vrijwilliger gekoppeld aan een thuiswonende oudere. Deze vrijwilliger komt regelmatig op bezoek om samen in gesprek te gaan over alledaagse dingen. Het gesprek kan ook gaan over vragen over het leven, mooie herinneringen, vreugde, maar ook over verdriet. Het is fijn om dit met iemand te delen.

Het verhaal van Janneke en Enneke

Janneke (80) uit Den Haag heeft bijvoorbeeld genoeg mensen om haar heen, maar ze mist diepgang in het contact. Via 'Blijf je nog Even' heeft ze Enneke (45) leren kennen, met wie ze alles kan bespreken en bij wie ze ook de warmte van een gezin ervaart. Janneke en Enneke praten over hun contact in de Podcast 'Het Gemis'. Te beluisteren via deze link

Janneke 80 en Enneke 45 te horen in de podcastserie Het Gemis

 

Het verhaal van Annet en Gaynor

Omroep West heeft een filmpje gemaakt over 'Blijf je nog Even'. In dit filmpje vertellen Annet en Gaynor wat 'Blijf je nog Even' voor hen betekent en hoeveel ze beiden uitkijken naar hun wekelijkse ontmoetingen.

 

Annet van der Ven overleed op 30 juli 2022

Wilt u vrijwilliger worden voor 'Blijf je nog even'? Of heeft u als thuiswonende oudere behoefte aan contact? Dan kunt u zich aanmelden bij Hanny van der Stelt.

Neem contact op:

Hanny van der Stelt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Of bel tijdens kantooruren naar de receptie van Cardia De Thuishaven: 070 800 8800

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau