Blijf je nog even

‘Blijf je nog Even’ is een gezamenlijk project van STEK, stichting voor Stad en Kerk, en Cardia en bestaat sinds 2015. Bij ‘Blijf je nog Even’ wordt een vrijwilliger gekoppeld aan een thuiswonende oudere. Deze vrijwilliger komt regelmatig bij de oudere op bezoek om samen in gesprek te gaan over alledaagse dingen. Het gesprek kan ook gaan over vragen over het leven, mooie herinneringen, vreugde, maar ook over verdriet. Het is  fijn om dit met iemand te kunnen delen.

Omroep West heeft een filmpje gemaakt over het Blijf je nog Even project in Den Haag. In dit filmpje vertellen Gaynor en Annet wat Blijf je nog Even voor hen betekent en hoeveel ze beiden uitkijken naar hun wekelijkse ontmoetingen.

Annet van der Ven overleed op 30 juli 2022

U kunt u aanmelden als vrijwilliger voor Blijf je nog even of als thuiswonende oudere door contact op te nemen met Anita del Monte Lyon-Hendriks of met Hanny van der Stelt.

Neem contact op:

Postbus 371, 2501 CJ Den Haag

070-3181616

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon: Anita del Monte Lyon-Hendriks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon: Hanny van der Stelt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau