Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp is een uitkomst om langer zelfstandig te blijven wonen. Bij lichamelijke aandoeningen of dementie kunnen sommige taken belastend of onveilig zijn. U kunt dan hulp krijgen van onze medewerkers. Zo kunt u langer prettig en veilig thuis blijven wonen.  

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor hulp bij: 

  • het doen van de was; 
  • stofzuigen en dweilen; 
  • het halen van boodschappen; 
  • het lappen van de ramen. 

Als u huishoudelijke hulp nodig heeft, zijn er verschillende manieren om dit te bekostigen. Allereerst kunt u een WMO indicatie aanvragen bij de gemeente. Lukt het niet om zelf een Wmo-aanvraag te doen? Dan kunt u contact opnemen met de intakers van Cardia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Die gaan met u in gesprek en kunnen samen met u of voor u de Wmo-aanvraag doen bij de gemeenten (Den Haag of en Rijswijk). Naast de indicatie betaalt u een vaste eigen bijdrage van €20.60 per maand. 

Het is ook mogelijk om huishoudelijke hulp in te kopen via de Wet langdurige zorg (WlzWLZeen Persoonsgebonden budget (PGB) of op particuliere basis. Ook hiervoor kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau