Volledig Pakket Thuis

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar heeft u meer zorg nodig dan de thuiszorg kan bieden? Dan kan een Cardia huurwoning met het Volledig Pakket Thuis (VPT) een goede oplossing voor u zijn. U kunt van het VPT gebruik maken als u een indicatie heeft voor verzorgingshuiszorg of verpleeghuiszorg (zorgprofiel VV04 of hoger).

Volledig Pakket Thuis

Als u kiest voor het Volledig Pakket Thuis krijgt u zorg aan huis, vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De zorg kan onderdelen bevatten als verpleging, persoonlijke verzorging en begeleiding (zowel individueel als dagbesteding). Maar ook maaltijden, persoonsalarmering en huishoudelijke hulp vallen onder het VPT. Op basis van uw situatie en zorgindicatie, bepalen we welke zorg en ondersteuning het beste bij u past. U houdt uw eigen huisarts.

Cardia biedt VPT voor bewoners van een woning bij deze locaties:

Wilt u in aanmerking komen voor het huren van een woning bij Cardia met een Volledig Pakket Thuis? Informeer dan bij ons Klantenbureau naar de mogelijkheden.

Voor het Volledig Pakket Thuis betaalt u een kleine inkomensafhankelijke eigen bijdrage. De eigen bijdrage wordt berekend en geadministreerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Op de website van het CAK kunt u een berekening maken van uw eigen bijdrage. De huur van de woning betaalt u zelf.