Maatschappelijk werk

Het leven zit vol gebeurtenissen die het leven soms moeilijk maken. Het Algemeen Maatschappelijk Werk van Cardia biedt u deskundige hulp aan. 

De maatschappelijk werker kan u onder andere helpen wanneer u hulp zou willen op het gebied van: het verwerken van een verlies; problemen in relaties; conflicten op uw werk; overspannenheid en burn-out; gevoelens van onzekerheid of minderwaardigheid; gevoelens van angst of van schuld; eenzaamheid; geloofsvragen; administratieve zaken;

De maatschappelijk werker luistert, begeleidt, adviseert en kan voor u bemiddelen. Als u het nodig heeft, helpen zij u ook op praktisch vlak bij bijvoorbeeld uw regelzaken. 

Wilt u een afspraak maken met een maatschappelijk werker?

U kunt dit aanmeldformulier downloaden en deze uitprinten. Een ingevuld formulier kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar:

Cardia
Afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk
Mozartlaan 280
2555 KZ Den Haag

Voor vragen of informatie is het Algemeen Maatschappelijk Werk bereikbaar op e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op telefoonnummer: 070 - 8008 348.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op twee locaties:

Cardia, locatie Tabitha, Mozartlaan 280, Den Haag of gebouw ‘Open Hof’, Om en Bij 117, Den Haag.

Als het door omstandigheden niet mogelijk is om naar ons toe te komen, is huisbezoek mogelijk.

 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau