Maatschappelijk werk

Het leven zit vol gebeurtenissen die het leven soms moeilijk maken. Het Algemeen Maatschappelijk Werk van Cardia biedt u deskundige hulp aan. 

De maatschappelijk werker kan u onder andere helpen wanneer u hulp zou willen op het gebied van: het verwerken van een verlies; problemen in relaties; conflicten op uw werk; overspannenheid en burn-out; gevoelens van onzekerheid of minderwaardigheid; gevoelens van angst of van schuld; eenzaamheid; geloofsvragen; administratieve zaken;

De maatschappelijk werker luistert, begeleidt, adviseert en kan voor u bemiddelen. Als u het nodig heeft, helpen zij u ook op praktisch vlak bij bijvoorbeeld uw regelzaken. 

Het maatschappelijk werk van Cardia valt onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een WLZ beschikking nodig van het CIZ. Wanneer u meer informatie wilt over het krijgen van een WLZ beschikking, dan kun u hiervoor terecht bij uw eigen huisarts.

Heeft u een WLZ beschikking en u wilt zich aanmelden of u wilt meer informatie over het maatschappelijk werk, dan kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u graag een maatschappelijk werker spreken, maar u heeft geen WLZ beschikking, dan verwijzen we u graag naar:

 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau