Woonzorgcentrum Scheveningen De Thuishaven

Woonzorgcentrum De Thuishaven beschikt over een verpleegafdeling, voor bewoners met dementie of somatische aandoeningen, en over huurwoningen. Of u nu lichte of intensieve zorg nodig heeft, bij De Thuishaven kunt u terecht. 

Wonen in De Thuishaven

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u meer informatie over het wonen in De Thuishaven of direct inschrijven? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
Neptunusstraat 1
2586 GP route
  • Faciliteiten Divers aanbod aan Welzijnsactiviteiten
  • Faciliteiten Winkels
  • Omgeving Strand
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Virtuele tour
Bel direct 070 80 08 800

Veelgestelde vragen

Met welk zorgprofiel kunt u wonen in De Thuishaven? Bekijk antwoord

Het verpleeghuisgedeelte van De Thuishaven op Scheveningen is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of VV07 of bewoners met chronische lichamelijke klachten (somatiek) en zorgprofiel VV06 of VV08. 

 

Waar vind ik de actuele wachttijd? Bekijk antwoord

Voor de actuele wachttijd is het handig om contact op te nemen met Het Klantenbureau.

Wat zijn de kosten voor het wonen in een verpleeghuis? Bekijk antwoord

De kosten voor het wonen in een verpleeghuis worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan het CAK. Op de website van het CAK staat een rekenmodule. U kunt hier uw eigen bijdrage berekenen. Daarnaast kunt u aanvullende abonnementen afsluiten. Deze zijn voor uw eigen rekening. U kunt denken aan telefonie, welzijnsbijdrage, kapper, pedicure of de was. Meer informatie over de kosten van het wonen bij Cardia kunt u vinden bij aanvragen en tarieven.

Wat zijn de kosten voor het wonen in een verzorgingshuis? Bekijk antwoord

De kosten voor het wonen in een verzorgingshuis worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan het CAK. Op het CAK staat een rekenmodule. U kunt hier uw eigen bijdrage berekenen. Daarnaast kunt u aanvullende abonnementen afsluiten. Deze zijn voor uw eigen rekening. U kunt denken aan telefonie, welzijnsbijdrage, kapper, pedicure of de was. Meer informatie over de kosten van het wonen bij Cardia kunt u vinden bij aanvragen en tarieven.

Uitgebreide informatie
Dichtbij het strand

 Verpleegafdeling De Thuishaven

De verpleegafdeling bestaat uit diverse eenpersoonsappartementen met eigen sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke woonkamer. De centrale woonkamer is het middelpunt van de kleinschalige woongroep. Hier vindt het dagelijks leven plaats. Er wordt bijvoorbeeld gekookt en bewoners ontmoeten elkaar. 

Kleinschalig wonen met dementie

De Thuishaven is voorzien van de nieuwste technologieën. In een aparte vleugel zijn kleinschalige woongroepen gecreëerd voor mensen met dementie. U vindt bij ons een veilig nieuw thuis met de gespecialiseerde zorg die u nodig heeft. 

Huurwoningen Scheveningen Neptunusstraat

Het is ook mogelijk om te huren in De Thuishaven voor mensen die (lichte) zorg aan huis nodig hebben. Aan de Neptunusstraat liggen 13 woningen. Al deze woningen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. U woont hier zelfstandig maar u kunt gebruik maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. 

Huurwoningen Scheveningen Seinpoststraat

Naast de Neptunusstraat kunt u een woning huren aan de Seinpoststraat wanneer u (lichte) zorg aan huis nodig heeft. Deze 130 woningen zijn geschikt voor 1 of 2 personen en zijn niet rolstoelgeschikt. U woont hier zelfstandig maar ook hier kunt u gebruik maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. Cardia levert thuiszorg, huishoudelijke verzorging, casemanagement, individuele begeleiding en persoonsalarmering. 

De huurwoningen aan de Neptunusstraat en de Seinpoststraat zijn bestemd voor bewoners met een zorgbehoefte. Heeft u zorg of diensten nodig met indicatie vanuit de Wmo of Zwv? Of heeft u een zorgindicatie? Dan kunt u bij Cardia terecht voor het huren van een huurwoning aan de Neptunusstraat of de Seinpoststraat. Cardia levert thuiszorg, persoonsalarmering of huishoudelijke verzorging

Ontmoeting

In ons woonzorgcentrum op Scheveningen zijn diverse faciliteiten. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. U kunt in de gezellige gemeenschapsruimte terecht voor diverse recreatieve activiteiten. Van een zangmiddag en gym tot het maken van handwerkjes of de kerkdiensten. Een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. De Thuishaven beschikt verder over handige diensten zoals een fysiotherapeut, kapper en pedicure. Zo bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u de deur niet uit. 

 

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau