Hof van Kerstanje: moderne woonvorm voor mensen met dementie. 

Cardia ontwikkelt een nieuwe woonvorm in RijswijkBuiten: Hof van Kerstanje. Hof van Kerstanje wordt gebouwd in deelgebied Buitenpoort Parkrijk en bestaat uit 54 studio’s voor ouderen met een indicatie voor dementiezorg (ZZP 4 of 5). We gaan zorg leveren vanuit het Volledig Pakket Thuis. Dit is zorg voor mensen die met een zorgindicatie toch zelfstandig willen blijven wonen. Op de begane grond van Hof van Kerstanje komt een ontmoetingsruimte met een restaurant en mogelijkheden voor welzijnsactiviteiten.

Download hier de brochure over Hof van Kerstanje

Bekijk hier onze video van de modelwoning

Wonen in Hof van Kerstanje

Waar kunnen we u mee helpen?

Wil u meer informatie over het wonen in Hof van Kerstanje of u gelijk inschrijven? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
  • Faciliteiten Eigen studio en ontmoetingsruimte op de begane grond
  • Specialisatie Aandacht - vrijheid - verbinding
  • Omgeving Nabij Wilhelminapark
  • Specialisatie Duurzaam en modern
Uitgebreide informatie

Hof van Kerstanje: aandacht, vrijheid en verbinding

Hof van Kerstanje wordt een moderne woonvorm voor 54 bewoners met dementie. Zij wonen in een moderne studio met een eigen badkamer en keukenblok. Aandacht, vrijheid en verbinding staan in Hof van Kerstanje hoog in het vaandel. Onze nieuwe locatie wordt een plek waar iedereen gezien wordt en waar aandacht is voor elkaar. Bewoners maken hun eigen keuzes en worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven. Zo behouden zij hun autonomie, met behulp van technologische innovaties en digitale hulpmiddelen. Tegelijkertijd wordt het een locatie waar we onderling contact bevorderen. Daardoor is Hof van Kerstanje niet alleen een plek van wonen, zorg en ondersteuning, maar ook van verbinding, warmte en betrokkenheid. Zo kunnen de toekomstige bewoners van Hof van Kerstanje het leven blijven leiden zoals zij gewend zijn. Met de mogelijkheid van 24/7 zorg op afroep.

Hof van Kerstanje zal naar verwachting in oktober 2024 worden opgeleverd. 

Meer informatie? 

Heeft u belangstelling om in Hof van Kerstanje te komen wonen? Vraag dan onze brochure aan. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 800 8888. De medewerkers van ons Klantenbureau informeren u graag over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van Hof van Kerstanje.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau