In woonzorgcentrum De Thuishaven zijn er 13 huurwoningen te vinden aan de Neptunusstraat. De Neptunusstraat bevindt zich in het prachtige Scheveningen, dichtbij de Keizersstraat, de Badhuisstraat en natuurlijk op loopafstand van het strand. Heeft u (lichte) zorg nodig maar wilt u nog volledig zelfstandig blijven wonen? Dan bent u van harte welkom om te komen wonen in een woning aan de Neptunusstraat!

Ik wil wonen in de Neptunusstraat

Waar kunnen we u mee helpen?

Wil u meer informatie over het wonen in De Thuishaven Neptunusstraat? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
Neptunusstraat 1
2586 GP Den Haag route
  • Omgeving Strand
  • faciliteiten Ontmoetingscentrum
  • faciliteiten Schevenings Ontmoeten
  • Omgeving Winkels
Virtuele tour
Bel direct 070 80 08 800

Veelgestelde vragen

Is er een gasaansluiting in de huurwoning aanwezig? Bekijk antwoord

Nee. Er is een aansluiting voor een elektrische kookplaat aanwezig.

Kan ik in De Thuishaven Neptunusstraat wonen met een Volledig Pakket Thuis? Bekijk antwoord

Ja. U kunt in De Thuishaven Neptunusstraat wonen met een Volledig Pakket Thuis. U heeft hiervoor minimaal zorgindicatie VV04 nodig. De kosten worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Voor het berekenen van deze bijdrage kunt u kijken bij de rekenmodule op de website van het CAK.

Mag ik eigen meubilair meenemen naar De Thuishaven Neptunusstraat? Bekijk antwoord

Ja, u mag eigen meubilair meenemen.

Wat zijn de kosten voor het wonen in de Thuishaven Neptunusstraat? Bekijk antwoord

Een netto huurwoning aan de Neptunusstraat kost € 704,58 per maand. De servicekosten bedragen € 70,-. De huur incl. servicekosten bedraagt € 774,58 p.m.

Uitgebreide informatie
Royale huurwoningen in het hart van Scheveningen

Geschikt voor rolstoelgebruikers

Er zijn 13 huurwoningen. Alle woningen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. U kunt terecht in de woningen met een zorgbehoefte (een WLZ-indicatie of een thuiszorgindicatie). Een tweekamerappartement huren in de Neptunusstraat is ook mogelijk met een Volledig Pakket Thuis. Hiervoor is een minimale zorgindicatie van VV04 vereist. De huurwoningen aan de Neptunusstraat hebben een eigen berging in de woning, daarnaast is er geen gasaansluiting, maar een elektrisch aansluitpunt. 

Koffie drinken en kerkdiensten

Op de tweede woonlaag van De Thuishaven vindt u een gemeenschappelijke ruimte. U kunt hier koffie drinken op speciale tijden samen met andere huurders. Dit is een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. U kunt hier ook de wekelijkse kerkdiensten bezoeken.

Schevenings Ontmoeten en het Ontmoetingscentrum

In woonzorgcentrum De Thuishaven vindt u ook het Ontmoetingscentrum. In het Ontmoetingscentrum worden diverse activiteiten georganiseerd gericht op activering en structuur. Denk bijvoorbeeld aan geheugentraining of samen tekenen en schilderen. Daarnaast is de gezamenlijke lunch ook een belangrijk onderdeel. De Thuishaven is ook een Haags Ontmoeten locatie, dit heet Schevenings Ontmoeten. Dit is een plek om wijkbewoners te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. De activiteitenbegeleider in De Thuishaven kan al uw vragen over Schevenings Ontmoeten beantwoorden.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau