Woonzorglocatie Landscheiding in Mariahoeve

Woonzorglocatie Landscheiding ligt in het rustige, groene Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar. Een eigentijdse, gastvrije locatie met prettige woonmogelijkheden en uitstekende zorg. U kunt bij Landscheiding terecht voor een woning met zorg en verpleging. 

In het kort
Isabellaland 150
2591 SL Den Haag route
  • Faciliteiten Zwembad
  • Faciliteiten Grand Café
  • Faciliteiten Kapper en fysiotherapeut
  • Omgeving Haagse Bos
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 400

Veelgestelde vragen

Heeft Landscheiding een wachtlijst? Bekijk antwoord

Ja. Landscheiding heeft een wachtlijst. U kunt uw gegevens achterlaten op deze wachtlijst. Wij benaderen u dan wanneer er plek is op de locatie van uw voorkeur. Neem contact op met Het Klantenbureau voor meer informatie over de actuele wachttijden of kijk op deze pagina voor een indicatie van de wachttijd.

Mag mijn partner meeverhuizen naar het verpleeghuis? Bekijk antwoord

Uw partner kan mee verhuizen naar het verpleeghuis wanneer u beiden een zorgindicatie heeft. Landscheiding heeft hiervoor speciale echtparenkamers. 

 

Wat zijn de kosten voor het wonen in een verpleeghuis? Bekijk antwoord

De kosten voor het wonen in een verpleeghuis worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan het CAK. Op de website van het CAK staat een rekenmodule. U kunt hier uw eigen bijdrage berekenen. Daarnaast kunt u aanvullende abonnementen afsluiten. Deze zijn voor uw eigen rekening. U kunt denken aan telefonie, welzijnsbijdrage, kapper, pedicure of de was. Meer informatie over de kosten van het wonen bij Cardia kunt u vinden bij aanvragen en tarieven.

Wat zijn de kosten voor het wonen in een verzorgingshuis? Bekijk antwoord

De kosten voor het wonen in een verzorgingshuis worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage aan het CAK. Op het CAK staat een rekenmodule. U kunt hier uw eigen bijdrage berekenen. Daarnaast kunt u aanvullende abonnementen afsluiten. Deze zijn voor uw eigen rekening. U kunt denken aan telefonie, welzijnsbijdrage, kapper, pedicure of de was. Meer informatie over de kosten van het wonen bij Cardia kunt u vinden bij aanvragen en tarieven.

Uitgebreide informatie
Een ontmoetingsplek voor de wijk Mariahoeve

Wonen in Landscheiding

Bij locatie Landscheiding heeft u aanvullende faciliteiten en diensten binnen handbereik U vindt hier gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes en in het Grand Café waar we dagelijks leuke activiteiten organiseren voor een fijne dagbesteding. Daarnaast vindt u op deze locatie vele faciliteiten zoals een kapper, fysiotherapeut, bibliotheek en een zwembad. Bij Landscheiding heeft u vele diensten binnen handbereik. 

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een chronische lichamelijke aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Binnen Landscheiding vindt u veilige en kleinschalige woonvormen met passende zorg voor verschillende indicaties. U kunt voor het wonen in Landscheiding in aanmerking komen vanaf zorgindicatie VV04 of hoger. Indien u en uw partner beiden in het bezit zijn van zo'n indicatie, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor één van de echtparenappartementen. Het Klantenbureau gaat graag met u in gesprek om te kijken naar een passende woonvorm.

Restaurant

We nodigen u graag uit in ons gezellige restaurant. Het restaurant van Landscheiding is een ideale plek om andere senioren te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. Of kom een keer gezellig bij ons eten. U kunt kiezen uit diverse menu’s. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Vanaf 17:00 uur serveren we het diner. Daarnaast wordt er één keer in de maand een speciaal themadiner georganiseerd. 

Zwembad

Landscheiding heeft een therapeutisch zwembad. In dit zwembad doet u samen met de beweegagoog oefeningen. Landscheiding is de enige locatie van Cardia met een zwembad, en daarmee uniek.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!