Woonzorgcentrum Rijswijk Onderwatershof

Woonzorgcentrum Onderwatershof vindt u grenzend aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk. Aan de Van Vredenburchweg bieden we diverse woonmogelijkheden. Van royale huurwoningen voor mensen met (lichte) zorgbehoeften tot een ruime, veilige woning voor mensen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen.

In het kort
Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk route
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
  • Faciliteiten Uitgebreid activiteitenaanbod
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 500
Uitgebreide informatie
Al jaren een begrip in Rijswijk

Wonen in Onderwatershof

Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. De zelfstandige huurwoningen bevinden zich in en naast Onderwatershof in het complex Beukenheim. Wanneer u hier woont, kunt u gebruik maken van de zorg, diensten en faciliteiten van Onderwatershof. 

Verpleegafdeling Onderwatershof

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Onderwatershof heeft 53 appartementen voor mensen met dementie. Dit zijn verpleegappartementen gelegen op de tweede etage. De appartementen zijn ongeveer 25m2 groot en beschikken over een badkamer. Er zijn diverse huiskamers op de etage. In de huiskamer ontmoet u de andere bewoners en nuttigt u de maaltijden. In ieder appartement is een alarmeringssysteem aanwezig. 

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Onderwatershof telt 29 appartementen voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen (somatiek). Dit zijn verpleegappartementen op de derde verdieping. Deze appartementen variëren in grootte van 48 tot 68m2. In ieder appartement is een royale badkamer met toilet, een keuken met veel bergruimte, een wasruimte en een balkon. Er is daarnaast ook een alarmeringssysteem aanwezig.

Zelfstandig wonen in Onderwaterhof en Beukenheim

Ook zelfstandig wonende ouderen kunnen een appartement huren in Onderwatershof. In onze locatie kunt u vrije sector appartementen huren. Het naastgelegen complex Beukenheim biedt daarnaast sociale huurwoningen. Wanneer u in de toekomst zorg nodig heeft en gebruik wilt maken van thuiszorg of andere diensten van Cardia dan kan dat. 

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur. U kunt hier terecht voor lunch, maar natuurlijk ook voor een heerlijk kopje koffie.

Feestje vieren?

Wanneer u iets te vieren heeft, is het mogelijk een ruimte in Onderwa­tershof te huren. Ook zijn er mogelijk­heden om catering af te nemen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een gezelli­ge high tea of een verjaardagsfeestje.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!