Woonzorgcentrum Tabitha in Loosduinen

Woonzorgcentrum Tabitha vindt u aan de Mozartlaan in de Haagse wijk Loosduinen. Tabitha is gelegen naast een gezellig winkelcentrum en dichtbij park Meer en Bos. Het ligt centraal ten opzichte van de snelweg, badplaats Kijkduin en het centrum van Den Haag. Ons woonzorgcentrum heeft een warme, gezellige sfeer.

In het kort
Mozartlaan 280
2555 KZ Den Haag route
  • Omgeving Strand
  • Faciliteiten Binnentuin
  • Faciliteiten Restaurant
  • Omgeving Winkels
  • Faciliteiten Uitbureau met breed aanbod aan activiteiten
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 300
Uitgebreide informatie
Een ontmoetingsplek voor de wijk Loosduinen

Wonen in woonzorgcentrum Tabitha

We bieden u diverse woonmogelijkheden met zorg- en dienstverlening door onze professionele verzorgenden en verpleegkundigen. U kunt in ons woonzorgcentrum terecht voor verzorgings- of verpleeghuiszorg wanneer u een zorgprofiel van VV04 of hoger heeft. Zowel mensen met dementie als mensen met chronische, lichamelijke aandoeningen, kunnen bij ons wonen en krijgen de zorg die ze nodig hebben. Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. 

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha vindt u een veilige woonvorm waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha kunt u wonen met alle zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving. Informeer bij Het Klantenbureau voor alle mogelijkheden.

Haags Ontmoeten

Bewoners van Tabitha en wijkbewoners kunnen bij Haags Ontmoeten terecht voor een kopje koffie en een activiteit. Hierbij kunt u denken aan geheugentraining, activiteiten met muziek en nog meer.

Restaurant

We nodigen u graag uit in ons gezellige restaurant. Daarnaast hebben wij ook een gezellig terras waar u andere (wijk)bewoners kunt ontmoeten en een kopje koffie kunt drinken. Het restaurant is dagelijks geopend van 9:30 uur tot 19:00 uur. U kunt tot 18:30 iets bestellen. 

Feestje vieren?

Ook voor uw verjaardag of een andere bijeenkomst kan het restaurant gereserveerd worden. We verzorgen arrangementen op maat, eventueel in een aparte zaal. U kunt daarbij denken aan  catering voor een verjaardag of een verzorgde high tea. 

Op dit moment zijn we aan het verbouwen in Tabitha en zijn er een aantal dingen anders. Neem contact op met de receptie voor vragen.

 

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!