Woonzorgcentrum Tabitha in Loosduinen

Woonzorgcentrum Tabitha vindt u aan de Mozartlaan in de Haagse wijk Loosduinen. Tabitha is gelegen naast een gezellig winkelcentrum en dichtbij park Meer en Bos. Het ligt centraal ten opzichte van de snelweg, badplaats Kijkduin en het centrum van Den Haag. Ons woonzorgcentrum heeft een warme, gezellige sfeer.

Wonen in Tabitha

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u meer informatie over het wonen in Tabitha of direct inschrijven? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
Mozartlaan 280
2555 KZ Den Haag route
  • Omgeving Strand
  • Faciliteiten Binnentuin
  • Faciliteiten Grand Café
  • Omgeving Winkels
  • Faciliteiten Uitbureau met breed aanbod aan activiteiten
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 300

Veelgestelde vragen

Betaal ik huur voor een appartement in Tabitha? Bekijk antwoord

Nee, u betaalt geen huur voor een appartement in Tabitha. U betaalt wel een eigen inkomensafhankelijke bijdrage. Deze bijdrage wordt berekend aan de hand van de rekenmodule op de website van het Centraal Administratiekantoor CAK.

Hebben de appartementen een aparte slaapkamer? Bekijk antwoord

Nee. De appartementen in Tabitha hebben geen aparte slaapkamer.

Is er een koelkast aanwezig in het appartement? Bekijk antwoord

Er is soms een koelkast aanwezig in het appartement en soms niet. Informeer bij Het Klantenbureau voor de mogelijkheden.

Kan er in het appartement zelf gegeten worden? Bekijk antwoord

Er kan in het appartement zelf gegeten worden, maar in principe wordt het eten in de huiskamers of het restaurant gestimuleerd. Overleg is altijd mogelijk.

Kan ik mijn eigen huisarts, tandarts en apotheek behouden? Bekijk antwoord

U kunt uw eigen huisarts, tandarts en apotheek behouden wanneer u een zorgindicatie van VV04 heeft.
Het is wel belangrijk dat u navraagt of Tabitha binnen het postcodegebied valt van uw huisarts, tandarts of apotheek. Vanaf VV05 wordt er een arts, tandarts en apotheek ingezet vanuit Cardia.

Moet ik een eigen bed meenemen voor een appartement in Tabitha? Bekijk antwoord

Nee. Tabitha levert een hooglaag-bed met indien nodig een hulpmiddel om uzelf makkelijker te kunnen verplaatsen in bed (bedpapegaai). Daarnaast krijgt u een matras, hoofdkussen, dekbed, beddengoed en handdoeken van Cardia.

Zijn de woningen in Tabitha rolstoeltoegankelijk? Bekijk antwoord

Niet alle woningen in Tabitha zijn rolstoeltoegankelijk. Informeer bij Het Klantenbureau voor de mogelijkheden.

Zit er een keuken in het appartement? Bekijk antwoord

Er zit soms een keuken in het appartement en soms niet. Informeer bij Het Klantenbureau voor de mogelijkheden.

Uitgebreide informatie
Een ontmoetingsplek voor de wijk Loosduinen

Wonen in woonzorgcentrum Tabitha

We bieden u diverse woonmogelijkheden met zorg- en dienstverlening door onze professionele verzorgenden en verpleegkundigen. U kunt in ons woonzorgcentrum terecht voor verzorgings- of verpleeghuiszorg wanneer u een zorgprofiel van VV04 of hoger heeft. Zowel mensen met dementie als mensen met chronische, lichamelijke aandoeningen, kunnen bij ons wonen en krijgen de zorg die ze nodig hebben. Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. 

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha vindt u een veilige woonvorm waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha kunt u wonen met alle zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving. Informeer bij Het Klantenbureau voor alle mogelijkheden.

Haags Ontmoeten

Bewoners van Tabitha en wijkbewoners kunnen bij Haags Ontmoeten terecht voor een kopje koffie en een activiteit. Hierbij kunt u denken aan geheugentraining, activiteiten met muziek en nog meer.

Grand Café

We nodigen u graag uit in ons gezellige, vernieuwde Grand Café. Daarnaast hebben wij ook een gezellig terras waar u andere (wijk)bewoners kunt ontmoeten en een kopje koffie kunt drinken. Het restaurant is dagelijks geopend van 9:30 uur tot 19:00 uur. U kunt tot 18:30 iets bestellen. 

Feestje vieren?

Ook voor uw verjaardag of een andere bijeenkomst kan het Grand Café gereserveerd worden. We verzorgen arrangementen op maat, eventueel in een aparte zaal. U kunt daarbij denken aan catering voor een verjaardag of een verzorgde high tea. 

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau