Wat doet het Vriendenfonds

Het Vriendenfonds Cardia financiert activiteiten en investeert in de aanschaf van materialen die het leven leuk en zinvol houden. Het fonds doet dit in verbinding met de omgeving waar Cardia actief is. Zo kunnen de cliënten van Cardia samen met familie, de buurt of anderen van het leven genieten en plezier beleven. 

Enkele voorbeelden zijn:

  • Aanschaffen van duofietsen
  • Bijdragen aan welzijnsactiviteiten
  • Samen eten met wijkbewoners

Zo draagt het Vriendenfonds bij aan een creatieve en innovatieve dagbesteding van de cliënten van Cardia. Daarbij staat de eigen regie en eigenwaarde van de cliënten voorop. We focussen op wat er nog wel kan, ondanks beperkingen waar de ouderen mee te maken hebben. 

Vriendschap = er voor elkaar zijn!

Trots zijn we op alle collega’s van Cardia die dagelijks de beste zorg én het beste van zichzelf geven. Met bijdragen van particulieren, stichtingen, fondsen, bedrijven en organisaties zorgen we voor de extra’s. Daarmee leveren met elkaar een positieve bijdrage aan het welzijn en de zelfredzaamheid van ouderen.

Voor elke doelgroep en locatie van Cardia wordt jaarlijks het activiteitenprogramma aangevuld en/of uitgebreid aan de hand van specifieke wensen en aanvragen van de cliënten. Op basis daarvan wordt er een aanbod van activiteiten voor alle doelgroepen van Cardia samengesteld.

Jaarverslag

Hier vindt u de jaarverslagen van het Vriendenfonds Cardia: 

 

Contact
Heeft u vragen of wilt u een idee voorleggen? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau