Floriadehof op televisie bij Helden van de zorg!

Op donderdag 17 maart kwam er een cameraploeg langs in Floriadehof om televisieopnames te maken voor het programma Helden van de Zorg. En op zondag 29 mei is het dan zover. De uitzending van Helden van de zorg wordt om 16:30 uur uitgezonden op SBS6. In de uitzending loopt presentator Kevin Brouwer een dagje mee met Suzanne van der Zwan (leerling verpleegkundige) en bewoner meneer Wong. Je ziet onder andere hoe Suzanne soep aan het koken is en een spelletje rummikub doet met meneer en mevrouw Wong. Ook vertelt ze waarom ze met veel plezier in de zorg werkt. Maar dat is nog niet alles. Meneer Wong gaat ook een stukje duofietsen met beweegagoog Melvin Mook en later nog even biljarten. Aan het einde is er een muzikale verrassing voor Suzanne, de andere collega's in Floriadehof en natuurlijk voor alle bewoners.

Benieuwd naar de aflevering? Klik op de link Helden van de zorg en bekijk alvast de sneak peak!

Uitzending gemist? 

Er zijn nog twee herhalingen:

  • Herhaling 1: zaterdag 4 juni om 11.00 uur bij SBS6
  • Herhaling 2: zondag 5 juni om 10.00 uur bij Net5

Ga je de aflevering kijken? Maak dan een leuke foto terwijl je naar de uitzending kijkt, en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan maken wij er een leuke collage van! We kijken uit naar deze TV uitzending en wensen iedereen veel plezier bij het kijken!

Helden van de zorg

HELDEN VAN DE ZORG wil een beeld schetsen over het werken in een zorginstelling en de ervaringen van cliënten en mantelzorgers in beeld brengen. Wij willen in het programma vooral laten zien dat het werken in de zorg heel mooi, dankbaar en liefdevol werk is, waarin je zeker ook plezier hebt. 

Deel dit item