Missie en visie

Cardia biedt comfortabele woonruimte, (thuis)zorg en aanvullende diensten voor ouderen. Met respect voor elkaar en aandacht voor de wensen en behoeften van onze cliënten. We bieden zorg en ondersteuning in een kleinschalige setting. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend.

De bezieling is wat ons ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. We beseffen dat we deze zorg alleen kunnen bieden samen met de cliënt, zijn/haar familie en vrienden, vrijwilligers en partnerorganisaties.

Onze persoonsgerichte zorg is gebaseerd op het zogenoemde Planetree-zorgconcept. Dat richt zich op:

  • Betere zorg;
  • Een (financieel) gezonde organisatie met tevreden cliënten en medewerkers;
  • Een plezierige omgeving, die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten.

Inspiratie

Ieder mens zoekt naar zingeving, inspiratie en houvast in zijn/haar leven. Wij verlenen zorg vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij uw levenswijze en uw levensverhaal en daarom ook is terug te vinden in onze ondersteuning bij de zingeving van het leven. Bij Cardia is iedereen welkom. Wij respecteren verschillen in denken en geloven van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Regie over uw eigen leven

Bij Cardia staat zelf- (of samen)redzaamheid voorop. Daarbij ondersteunen wij u, uw familie of mantelzorger vanuit onze visie dat ieder mens geroepen en in staat is tot liefde en verantwoordelijkheid voor elkaar. Wij streven ernaar cliënten zo lang mogelijk zorg te bieden in de bestaande, eigen woonomgeving.

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau