In woonzorgcentrum Onderwatershof bevinden zich 23 huurwoningen. Dit zijn prachtige, royale woningen, gelegen midden in het centrum van Rijswijk en dichtbij veel groen. Woningcoöperatie Rijswijk Wonen is eigenaar van dit complex. Dit betekent dat u de woning huurt van Rijswijk Wonen en dat Cardia Onderwatershof de zorg levert.

Wonen in een vrije sector huurwoning is bij voorkeur voor mensen met een zorgbehoefte, dit kan een WLZ of een thuiszorgindicatie zijn. Wanneer u een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige Zorg (Wlz) kunt u een Volledig Pakket Thuis (vpt) afnemen. Hiervoor is minimaal een zorgindicatie van VV04 nodig. 

Wonen in Onderwatershof

Waar kunnen we u mee helpen?

Wil u meer informatie over het wonen in een huurwoning van Onderwatershof? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk route
  • eigenaar Rijswijk Wonen (Woningcoöperatie)
  • oppervlakte Royale twee- of driekamerappartementen
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
Bel direct 0708008500

Veelgestelde vragen

Wat kost het om te wonen in een vrije sector huurwoningen van Onderwatershof? Bekijk antwoord

De vrije sector huurwoningen variëren in prijs. U betaalt minimaal € 800,- per maand voor een vrije sector huurwoning in Onderwatershof. Neem voor de precieze kosten contact op met Het Klantenbureau.

Uitgebreide informatie

Vrije sector huurwoningen Onderwatershof

Wonen in het oude centrum van Rijswijk, met uitzicht over de groene omgeving van Rijswijk en met zorg in de buurt. Dat is wonen in Onderwatershof. Wij bieden diverse vrije sector woningen die verkrijgbaar zijn als twee- of driekamerappartement met een oppervlakte variërend van 80 tot 130 m2. Alle woningen zijn ruim en beschikken over een grote woonkamer, slaapkamer, een royale inpandige berging, een ruime badkamer, een apart toilet, een open keuken en een zeer ruim terras. De huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien.

Penthouses 

Op de bovenste verdiepingen van Onderwatershof vindt u 8 penthouses. Deze penthouses bieden vrij uitzicht over het prachtige Rijswijk en de landgoederenzone. Als huurder van een penthouse beschikt u daarnaast over een inpandige garage op de begane grond. 

 

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau