In woonzorgcentrum Onderwatershof bevinden zich 23 huurwoningen. U hoeft voor deze huurwoningen geen zorgindicatie te hebben. Dit zijn prachtige, royale woningen, gelegen midden in het centrum van Rijswijk en dichtbij veel groen. Heeft u (lichte) zorg nodig? Dan kunt u ook gebruik maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. Deze huurwoningen huurt u van Rijswijk Wonen. 

In het kort
Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk route
  • eigenaar Rijswijk Wonen (Woningcoöperatie)
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
Bel direct 0708008500
Uitgebreide informatie

Vrije sector huurwoningen Onderwatershof

Wonen in het oude centrum van Rijswijk, met uitzicht over de groene omgeving van Rijswijk en met zorg in de buurt. Dat is wonen in Onderwatershof. Wij bieden diverse vrije sector woningen die verkrijgbaar zijn als twee- of driekamerappartement met een oppervlakte variërend van 80 tot 130 m2. Alle woningen zijn ruim en beschikken over een ruime woonkamer, slaapkamer, een royale inpandige berging, een badkamer met toilet, een douche en wastafel, seperaat toilet, een open keuken en een zeer ruim terras. De huurwoning is van alle gemakken voorzien.

Penthouses 

Op de bovenste verdiepingen van Onderwatershof vindt u 8 penthouses. Deze penthouses bieden vrij uitzicht over het prachtige Rijswijk en de landgoederenzone. Als huurder van een penthouse beschikt u daarnaast over een inpandige garage op de begane grond. 

 

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!