Word ook vriend

Voor haar inkomsten is het Vriendenfonds Cardia afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en nalatenschappen. Daarnaast organiseert het fonds activiteiten om geld in te zamelen.

U kunt ook zelf in actie komen en het vriendenfonds helpen door het beschikbaar stellen van uw tijd, kennis of uw netwerk. Daarnaast kunt u ons natuurlijk steunen door middel van een donatie. Of word (bedrijfs)vriend van het Vriendenfonds Cardia!

Doneren
Elke gift is van harte welkom en wordt goed besteed. Bij het overmaken van uw gift kunt u in de omschrijving aangeven waar de bijdrage voor bestemd is. U kunt een specifiek doel steunen of een algemene bijdrage doen. U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL 71INGB 0001 0870 82 ten name van Vriendenfonds Cardia.

Bedrijfsvriend
Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen door middel van een jaarlijkse bijdrage. Wilt u uw vriendschap op een andere manier invulling geven? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een idee voorleggen? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige gegevens
ANBI: 
Stichting Vriendenfonds Cardia heeft  de ANBI status
KVK: 
41153396
RSIN: 
816175366
Bankrekening:
 NL 71 INGB  0001 0870 82
Postadres: 
Isabellaland 150, 2591 SL Den Haag

 

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau