De Thuishaven Seinpoststraat

In woonzorgcentrum De Thuishaven zijn 130 huurwoningen beschikbaar aan de Seinpoststraat. De Seinpoststraat bevindt zich op loopafstand van het oude centrum van Scheveningen, dichtbij de Keizerstraat, de Badhuisstraat en natuurlijk het strand. Wilt u alleen of samen met uw partner zelfstandig blijven wonen, maar heeft u (lichte) zorg nodig? Kom dan kijken bij onze huurwoningen aan de Seinpoststraat! De huurwoningen van de Seinpoststraat zijn eigendom van Cardia, dit betekent dat u het contract direct afsluit met Cardia.

Ik wil wonen in de Seinpoststraat

Waar kunnen we u mee helpen?

Wil u meer informatie over het wonen in De Thuishaven Seinpoststraat? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
  • oppervlakte 50 - 100 m2
  • faciliteiten Ontmoetingscentrum
  • faciliteiten Schevenings Ontmoeten
  • omgeving Strand
Virtuele tour
Bel direct 070 8008800

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor een huurwoning in de Seinpoststraat? Bekijk antwoord

U kunt u aanmelden door contact op te nemen met Het Klantenbureau.

Is er een gasaansluiting in de huurwoning aanwezig? Bekijk antwoord

Nee. Er is een aansluiting voor een elektrische kookplaat aanwezig.

Kan ik in De Thuishaven Seinpoststraat wonen met een Volledig Pakket Thuis? Bekijk antwoord

Ja. U kunt in De Thuishaven Seinpoststraat wonen met een Volledig Pakket Thuis. U heeft hiervoor minimaal zorgindicatie VV04 nodig. De kosten worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). U betaalt wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Voor het berekenen van deze bijdrage kunt u kijken bij de rekenmodule op de website van het CAK.

Mag ik eigen meubilair meenemen naar De Thuishaven Seinpoststraat? Bekijk antwoord

Ja, u mag eigen meubilair meenemen.

Wat zijn de kosten voor het wonen in de Thuishaven Seinpoststraat? Bekijk antwoord

Een netto huurwoning van 58 m2 aan de Seinpoststraat kost € 704,58 per maand. De servicekosten bedragen € 239,- incl. gas / water / licht. Een huurwoning bedraagt incl. gas / water / licht: € 943,58 p.m.
Een netto studio aan de Seinpoststraat kost € 624,37 per maand. De servicekosten bedragen € 183,50,- incl. gas / water / licht. Een studio bedraagt € 807,87 p.m. 

Uitgebreide informatie

Appartementen Seinpoststraat

De appartementen aan de Seinpoststraat zijn tussen de 50 – 100m2 groot. Deze woningen zijn niet rolstoelgeschikt. De woningen op de eerste woonlaag beschikken daarnaast ook over een kleine tuin waar u lekker buiten kunt zitten. De huurwoningen hebben ook een eigen tv-aansluiting en een aparte bergingsruimte buiten de woning. Er is in de huurwoningen daarnaast geen gasaansluiting, maar een elektrisch aansluitpunt. 

Een appartement huren in de Seinpoststraat is mogelijk met een zorgbehoefte. Hiervoor heeft u een Wlz-indicatie of een thuiszorgindicatie nodig. Het is ook mogelijk om te komen wonen in de Seinpoststraat en een Volledig Pakket Thuis af te nemen. Hiervoor is een minimale zorgindicatie van VV04 vereist.

Koffie drinken en kerkdiensten

Op de tweede woonlaag van De Thuishaven vindt u een gemeenschappelijke ruimte. U kunt hier koffie drinken op speciale tijden samen met andere huurders. Dit is een fijne plek om tijd door te brengen wanneer u zin heeft in gezelligheid of een praatje. U kunt hier ook de wekelijkse kerkdiensten bezoeken.

Schevenings Ontmoeten en het Ontmoetingscentrum

In woonzorgcomplex De Thuishaven vindt u ook het Ontmoetingscentrum. In het Ontmoetingscentrum worden diverse activiteiten georganiseerd gericht op activering en structuur. Denk bijvoorbeeld aan geheugentraining of samen tekenen en schilderen. Daarnaast is de gezamenlijke lunch ook een belangrijk onderdeel. De Thuishaven is ook een Haags Ontmoeten locatie, dit heet Schevenings Ontmoeten. Dit is een plek om wijkbewoners te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. De activiteitenbegeleider in De Thuishaven kan al uw vragen over Schevenings Ontmoeten beantwoorden.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau