Thuiszorg en persoonlijke verzorging

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, in uw eigen, vertrouwde woning. Net als iedereen. Maar als u lichamelijke aandoeningen heeft, is dit soms ingewikkeld. Ook beginnende dementie kan ervoor zorgen dat u niet alles meer zelf kunt doen of het overzicht kwijtraakt. U heeft bijvoorbeeld hulp nodig bij aankleden of douchen. Of bij het innemen van uw medicijnen.  

Snel en eenvoudig

Cardia Thuiszorg helpt u snel en eenvoudig. Wij zijn er voor mensen met een lichamelijke beperking en ouderen die tijdelijk of langdurig minder zelfstandig zijn als gevolg van lichamelijke aandoeningen of (beginnende) dementie. Cardia Thuiszorg levert zorg die afhangt van uw indicatie en persoonlijke situatie. 

Zorg die bij u past

Wij vinden het belangrijk dat u optimale zorg krijgt die bij u past. Daarom werken we in kleine teams met een persoonlijke aanpak. We verlenen zorg vanuit onze visie dat iedere mens uniek is en gewaardeerd wordt. Met hart voor zorg. U heeft zoveel mogelijk altijd met dezelfde verzorgenden en verpleegkundigen te maken.

Onze wijkteams bieden:

  • Persoonlijke verzorging (hulp bij douchen, aankleden, ogen druppelen, toedienen medicatie)
  • Verpleegkundige zorg (medische hulp, zoals wondverzorging, injecteren en katheter wisselen)

Meestal vergoedt uw zorgverzekeraar de thuiszorg. Wilt u meer informatie over thuiszorg, het aanvragen en de tarieven? Kijk dan op de aanvragen, vergoedingen en tarieven pagina. Hier staan ook de afspraken die Cardia heeft met zorgverzekeraars.

Postcodegebieden van onze wijkteams

Wijkteam Landscheiding: 2591 t/m 2594

Wijkteam Tabitha: 2551 t/m 2555, 2564

Wijkteam Onderwatershof: 2281 t/m 2289, 2523, 2524

Wijkteam De Thuishaven: 2583, 2584, 2586