Appartementencomplex Beukenheim

Beukenheim is een populair complex met aanleunwoningen en ligt direct naast woonzorgcentrum Onderwatershof. Dit complex grenst aan het oude centrum van Rijswijk en is omgeven door veel groen. Beukenheim bestaat uit drie verdiepingen waar u zelfstandig kunt wonen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de thuiszorgdiensten van Cardia. 

In het kort
Van Vredenburchweg 28
2282 SH Rijswijk route
  • eigenaar Rijswijk Wonen (Woningcoöperatie)
  • Oppervlakte 50 - 100 m2
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
  • Faciliteiten Uitgebreid activiteitenaanbod
Virtuele tour
Uitgebreide informatie

Nabij groen, parken en het Julialaantje

Appartementencomplex Beukenheim is net als Onderwatershof een begrip in Rijswijk. Het ligt in het prachtige oude centrum van Rijswijk, dichtbij winkels en veel groen. Binnen vijf minuten staat u in het park en maakt u een mooie wandeling. Beukenheim heeft drie verdiepingen, er zijn ook twee liften aanwezig. De driekamerappartementen in Beukenheim zijn tussen de 50 – 100 m2 groot. U beschikt over een eigen balkon, een eigen deurbel, eigen kookgelegenheid en een eigen telefoonaansluiting. Voor de Beukenheim huurwoningen neemt u eigen meubilair mee.

Zelfstandig wonen in Beukenheim met een zorgbehoefte

U kunt in Beukenheim wonen wanneer u een zorgbehoefte heeft. Dit kan zijn een WLZ-indicatie of een thuiszorg indicatie. Wanneer u wilt wonen in Beukenheim met het Volledig Pakket Thuis (vpt) is hiervoor de zorgindicatie VV04 nodig.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!