Appartementencomplex Beukenheim

Beukenheim is een populair complex met aanleunwoningen en ligt direct naast woonzorgcentrum Onderwatershof. Dit complex grenst aan het oude centrum van Rijswijk en is omgeven door veel groen. Beukenheim bestaat uit drie verdiepingen waar u zelfstandig kunt wonen. Woningcoöperatie Rijswijk Wonen is eigenaar van dit complex. Dit betekent dat u de woning huurt van Rijswijk Wonen en dat Cardia Onderwatershof de zorg levert.

Wonen in Beukenheim

Waar kunnen we u mee helpen?

Wil u meer informatie over het wonen in een huurwoning van Beukenheim? Neem dan contact op met ons Klantenbureau. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van ons contactformulier.

In het kort
Van Vredenburchweg 28
2282 SH Rijswijk route
  • eigenaar Rijswijk Wonen (Woningcoöperatie)
  • Oppervlakte Twee- of driekamerappartementen
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
  • Faciliteiten Uitgebreid activiteitenaanbod
Virtuele tour
Uitgebreide informatie

Er is een tijdelijke aanmeldstop voor Beukenheim voor mensen met Thuiszorg en huishoudelijke verzorging. Cliënten met een zorgindicatie van de Wet Langdurige Zorg (Wlz) kunnen wel aangemeld worden. Neem hiervoor contact op met Het Klantenbureau.

Nabij groen, parken en het Julialaantje

Appartementencomplex Beukenheim is net als Onderwatershof een begrip in Rijswijk. Het ligt in het prachtige oude centrum van Rijswijk, dichtbij winkels en veel groen. Binnen vijf minuten staat u in het park en maakt u een mooie wandeling. Beukenheim heeft drie verdiepingen, er zijn ook twee liften aanwezig. De driekamerappartementen in Beukenheim zijn tussen de 50 – 100 m2 groot. U beschikt over een eigen balkon, deurbel, kookgelegenheid en een eigen telefoonaansluiting. Voor de Beukenheim huurwoningen neemt u uw eigen meubilair mee.

Zelfstandig wonen in Beukenheim met een WLZ-indicatie

U kunt in Beukenheim wonen wanneer u een WLZ-indicatie heeft. Wanneer u wilt wonen in Beukenheim met het Volledig Pakket Thuis (vpt) is hiervoor minimaal zorgindicatie VV04 nodig.

Stel een vraag aan Het Klantenbureau

Waar kunnen we u mee helpen?

Als u hier uw contactgegevens achterlaat, neemt het Klantenbureau binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau