Vriendenfonds

Vriendenfonds Cardia is er voor ouderen die in een woonzorgcentrum wonen of thuiswonend zijn en zorg van Stichting Cardia ontvangen.

Wat het vriendenfonds doet

Vriendenfonds Cardia vindt het belangrijk dat het leven het waard blijft om te leven juist wanneer je geconfronteerd wordt met een teruglopende gezondheid, het verlies van dierbare en je eigen vertrouwde omgeving. Andere mensen ontmoeten, activiteiten ondernemen en genieten van wat er komen gaat. Dat is wat het vriendenfonds voor ogen heeft.

Vriendenfonds Cardia

  • Investeert in de aanschaf van materialen die het leven leuk en zinvol houden. 
  • Haalt de buitenwereld naar binnen door activiteiten te organiseren met familie, de buurt, of anderen.
  • Organiseert activiteiten waarbij u er zelf op uit kunt. 

Daagt uit en activeert; creatief en innovatief; met de focus op wat wel kan.

Maakt zoveel mogelijk gebruik van eigenwaarde van ouderen.

Vriendschap = er voor elkaar zijn

Trots zijn we op alle collega’s van Cardia die dagelijks de beste zorg en het beste van zichzelf geven. Met bijdragen van particulieren, stichtingen, fondsen, bedrijven en organisaties zorgen we voor de extra’s. Daarmee leveren met elkaar een positieve bijdrage aan het welzijn en de zelfredzaamheid van ouderen.

Vriendenfonds Cardia wandelen

Missie

Vriendenfonds  Cardia ondersteunt en inspireert activiteiten die het welbevinden bevorderen van alle cliënten van Cardia met kennis en (deel)financiering voor projecten, die niet door de zorg vergoed kunnen worden. 

Visie

Voor elke doelgroep en locatie van Cardia wordt jaarlijks het activiteitenprogramma aangevuld en/of uitgebreid op basis van specifieke wensen en aanvragen en op basis van (ver)nieuw(d) aanbod voor alle doelgroepen van Cardia.

 

Vriendenfonds Cardia handen

Word ook Vriend!

Voor de inkomsten van het vriendenfonds zijn we afhankelijk van; giften, donaties, sponsoring en nalatenschappen. Daarnaast organiseren we activiteiten waarmee we geld ophalen. Het is ook mogelijk om zelf in actie te komen en te helpen door tijd, kennis of je netwerk beschikbaar te stellen.

Doneren

Je gift wordt goed besteed, zelf kiezen kan ook. In de omschrijving geef je aan waarvoor de  bijdrage bestemd is. Ieder bedrag is welkom. 
Vriendenfonds Cardia  NL 71 INGB  0001 0870 82

Cardia heeft de ANBI status. De ANBI verklaring kunt u hier lezen. 

Bedrijfsvriend

Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de welzijn van ouderen door middel van een jaarlijkse bijdrage. Wilt u uw vriendschap op een andere manier invulling geven dat dan gaan wij graag met u in gesprek.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een idee voorleggen. Neem dan contact met ons op via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.