Thuiszorg

Thuiszorg bij Cardia

Cardia biedt thuiszorg voor ouderen in de regio Haaglanden. U woont nog volledig zelfstandig thuis of in één van de huurwoningen van Cardia, in beide gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van de thuiszorg of thuishulp van Cardia. Onder zorg thuis vallen diensten als huishoudelijke hulp, hulp bij het innemen van uw medicijnen, hulp bij het aankleden, douchen, steunkousen, wondzorg en andere verpleegtechnische handelingen.

Thuiszorg aanvragen

Hoe vraag ik zorg thuis aan van Cardia?

U kunt zorg thuis aanvragen door contact op te nemen met het thuiszorgteam van uw wijk. Elk thuiszorgteam heeft een eigen algemeen telefoonnummer, dat van 7.30 - 23.00 uur bereikbaar is:

Thuiszorg
 • Veelgestelde vragen

  Kan ik deelnemen aan welzijnsactiviteiten georganiseerd door Cardia? Bekijk antwoord

  Wanneer u nog thuis woont, is het mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten van de Ontmoetingscentra. Om deel te nemen aan het Ontmoetingscentra heeft u een zorgindicatie nodig. Bij het Ontmoetingscentrum zijn er wekelijks activiteiten.

  Wat is thuiszorg met het Volledig Pakket Thuis? Bekijk antwoord

  Met een Volledig Pakket Thuis (vpt) krijgt u zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). U kunt terecht in één van de woonzorgcentra van Cardia of volledig zelfstandig blijven wonen. Wanneer u zelfstandig woont, is het afhankelijk van uw locatie of VPT voor u een mogelijkheid is.  

  Bij VPT zorg kunt u denken aan de zorg die vergelijkbaar is met de zorg in een verzorgingshuis. U ontvangt persoonlijke zorg, maaltijden, personenalarmering en huishoudelijke hulp. Afhankelijk van uw situatie wordt bepaald welke diensten u nodig heeft van het Volledig Pakket Thuis.

  Wat zijn de kosten van de thuiszorgdiensten van Cardia? Bekijk antwoord

  Wanneer u persoonlijke verzorging en/of verpleging nodig heeft, regelt uw wijkverpleegkundige de indicatie. In veel gevallen wordt de thuiszorg vergoed vanuit de zorgverzekeringswet. Bij een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) betaalt u een inkomensafhankelijke bijdrage. U kunt deze bijdrage berekenen met behulp van de rekenmodule op de website van het CAK.

  Welke thuiszorgdiensten biedt Cardia? Bekijk antwoord

  De thuiszorgdiensten die Cardia biedt zijn heel divers. U kunt gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis of het Modulair Pakket Thuis. Binnen één van deze pakketten kunt u gebruik maken van de volgende diensten: wijkverpleging en persoonlijke verzorging, Casemanagement dementie, Individuele begeleiding en huishoudelijke hulp. We bekijken samen met u welke diensten voor u van toepassing zijn.

  Direct contact ×

  Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Aanhef:
  Aanvraag verstuurd
  Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

  Direct contact

  Klantenbureau