Persoonsalarmering

Voor Cardia is het belangrijk dat u zelf(of samen) redzaam bent. Een hulpmiddel is personenalarmering. U kunt bij ons pols- of halszenders huren. Met deze pols- of halszenders kunt u thuis 24 uur per dag hulp inschakelen van een medewerker van Cardia. Met één druk op de knop krijgt u telefonisch contact met een medewerker van de locatie. De medewerker bekijkt vervolgens uw hulpvraag en kijkt of het nodig is dat een medewerker naar u toe komt. 
Als het niet lukt om met een medewerker in contact te komen, maar u wel de noodoproep heeft geactiveerd, zal er altijd een hulpverlener naar uw huis komen.

Voor wie is de personenalarmering?

U kunt gebruik maken van de personenalarmering als u woont in een huurwoning van Cardia in De Thuishaven, Onderwatershof of Beukenheim. 

Soorten abonnementen 

Er zijn vier soorten abonnementen.

 • Abonnement Personen Alarmering (standaard)
  Een regulier abonnement voor één persoon
 • Abonnement Personen Alarmering (partner heeft geen VPT)
  Een abonnement voor echtparen waarbij één van u beiden een Volledig Pakket Thuis afneemt bij Cardia. De partner zonder een Volledig Pakket Thuis wil hierbij ook alarmering.

 • Abonnement Personen Alarmering (beiden zorg of geen zorg)
  Een abonnement voor echtparen met thuiszorg of zonder zorg. Beiden kunnen gebruik maken van de alarmering.
 • SPOED alarmering
  Een spoed alarmering. Binnen 5 werkdagen ontvangt u de alarmering. Hiervoor worden extra spoedkosten in rekening gebracht.

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de personenalarmering zijn er een aantal voorwaarden. U kunt hiervoor contact opnemen met Het Klantenbureau. Wanneer u alarmering wilt gebruiken, betaalt u eenmalig aansluitkosten, alarmopvolgingskosten (per kwartier) en de abonnementskosten voor de personenalarmering. 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau