Komt u ook naar het Mantelzorg Café op 12 juni?

Op maandag 12 juni organiseren we in Kerkelijk Centrum De Regenboog in Zoetermeer een Mantelzorg Café.  Deze avond wordt georganiseerd door Floriadehof. Tijdens deze avond zullen Freya en Hanneke van 'Zeg JA bij dementie' meer vertellen over dementie. Zij werken allebei al lange tijd in de zorg met mensen met dementie. We nodigen u graag uit voor dit Mantelzorg Café.

Freya en Hanneke geven een lezing over de SPEELS methode. Dit gaat over contact maken met mensen met dementie. Daarnaast vertellen ze meer over de verschillende fases van dementie. Deze avond is interessant als u meer wilt weten over dementie of als u mantelzorger bent van iemand met dementie. Na de lezing zullen we in groepjes uiteen gaan en napraten over de lezing.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁?

U vindt het Mantelzorg Café in Kerkelijk Centrum de Regenboog in Zoetermeer.

Adres

Nathaliegang 263
2719 CR Zoetermeer

De toegang is gratis, de zaal is open om 18:45 uur en het programma start om 19:00 uur en zal duren tot 20:30 - 20:45 uur.

U bent van harte welkom!

Wilt u zich aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact op te nemen met Melanie,  via: 06 148 81 090

 

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau