De Rolstoel3daagse was weer een groot succes!
 
4, 5 en 6 juli vond weer de jaarlijkse rolstoel3daagse plaats bij Onderwatershof en Landscheiding. Er waren veel (wijk)bewoners van de partij. Voor Onderwatershof was het al weer de 7e editie en Landscheiding deed voor de 2e keer mee. Het was een groot succes!
 

Met 100 mensen door Mariahoeve.

De beweegagoog van Landscheiding Eline Evers en welzijnsmedewerker Manon van Milligen liepen met een groep van 100 mensen, waarvan 50 bewoners, door Mariahoeve. Kinderen liepen met hun ouders en maakten er een familie uitje van. Ook waren er veel vrijwilligers die met de bewoners gingen lopen. Aan het einde van de drie dagen kregen de bewoners die mee gedaan hadden een oorkonde met hun naam erop. Ondanks het winderige weer was de rolstoel3daagse in Landscheiding een groot succes!

De rolstoel3daagse in de krant

Bij Onderwatershof was de rolstoel3daagse ook zeer geslaagd. De bewoners en de begeleiders trotseerden het winderige weer en liepen mooie routes door Rijswijk. Onderweg hebben ze genoten van een ijsje van ijssalon Talamini en een stukje worst van slager Scholtes. Het was een erg leuk en sociaal evenement waar familie, bewoners en vrijwilligers elkaar ontmoetten en beter leerden kennen. Onderwatershof stond met dit evenement ook nog in de Telegraaf. De bewoners en vrijwilligers hebben het erg leuk gehad!

Wij willen iedereen die meegelopen heeft bedanken voor deze leuke dagen. Tot volgend jaar!

 

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau