Het Alzheimer Café in Rijswijk is terug van weggeweest!

In Rijswijk worden vanaf april weer maandelijks Alzheimer Cafés georganiseerd. We beginnen op 2 april, en vanaf mei is er elke laatste dinsdag van de maand een Alzheimer Café, met uitzondering van de zomermaanden. De avonden worden georganiseerd door Welzijn Rijswijk, Florence en Cardia, in samenwerking met Alzheimer Nederland.

De eerste avond is op 2 april en staat in het teken van de feestelijke heropening van het Alzheimer Café. We vertellen u meer over het jaarprogramma onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

Locatie:

Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan1, 2286 BA, Rijswijk.

Bereikbaarheid:

Wijkcentrum Stervoorde is centraal gelegen aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, nabij winkelcentrum ‘In de Bogaard’. Via openbaar vervoer (bus 22 en 30) maar ook met eigen vervoer is Wijkcentrum Stervoorde eenvoudig te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Tijden:

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Koffie en thee staat voor u klaar!

Meer weten over de datums van het Alzheimer Café Rijswijk en het jaarprogramma? U vindt alle informatie op deze website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/alzheimer-haaglanden/alzheimer-cafe-rijswijk.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau