Wonen met zorg in RijswijkBuiten

Cardia werkt samen met Vidomes in gebouw De Entree

Op donderdag 27 juli heeft Cardia een samenwerkingsovereenkomst getekend met woningcorporatie Vidomes. In het nieuwbouwcomplex De Entree in RijswijkBuiten, dat naar verwachting in november wordt opgeleverd, kunnen 8 huurders met een lichte zorgbehoefte gehuisvest worden. Cardia gaat hier vanaf eind dit jaar de benodigde zorg leveren. In het najaar van 2024 breidt Cardia haar aanwezigheid in RijswijkBuiten uit. Dan worden naar verwachting de nieuwe Cardia locatie Hof van Kerstanje opgeleverd.

In het appartementencomplex De Entree aan de Keizersmantelstraat komen in totaal 28 appartementen voor 55 plussers. Acht woningen in De Entree zijn geschikt voor ouderen met een (lichte) zorgbehoefte. Cardia gaat deze zorg leveren en regelt de aanmeldingen en toewijzing van deze 8 appartementen. Het gaat om sociale huurwoningen waarvoor huurtoeslag mogelijk is. Alle appartementen hebben een balkon en zijn toegankelijk voor rolstoelen. Op de begane grond van De Entree komt een gezondheidscentrum.


Henriette Bertels, bestuurder van Cardia: “Wij zijn blij met de samenwerking met Vidomes in RijswijkBuiten. Zo bouwen we in deze nieuwbouwwijk samen aan goede (woon-) voorzieningen voor ouderen. Voor Cardia betekent het ook een eerste stap in de uitbreiding van onze dienstverlening in RijswijkBuiten.” Bertels verwijst hiermee naar de bouw van de nieuwe Cardia locatie Hof van Kerstanje. Deze locatie met 54 huurstudio’s voor ouderen met dementie wordt eind 2024 opgeleverd.

“Dankzij de samenwerking met Vidomes in De Entree realiseren wij nu al prettige woonvormen voor senioren in deze nieuwbouwwijk”, aldus Henriëtte Bertels. “Vooruitlopend op de opening van Hof van Kerstanje volgend jaar.”

Inschrijven woningen De Entree

De Entree wordt naar verwachting begin november opgeleverd. U kunt zich nu al inschrijven voor deze woningen. Inwoners uit Rijswijk krijgen voorrang.
Kijk op de pagina van de Entree voor meer informatie of bij Vidomes.

Werken in De Entree

Cardia zoekt ook medewerkers voor het thuiszorgteam in RijswijkBuiten, en voor Hof van Kerstanje. Mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en in deze mooie woonwijk aan de slag willen als Helpende, Verzorgende of Verpleegkundigen. Zij zijn van harte welkom om te solliciteren. Bekijk hier de vacature. 

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau